1541 of London

Det hele startet i en livlig by i Øst-Afrika. Hver dag på vei til skolen sprang to brødre forbi et bygg som alltid luktet parfyme og tobakk. I bygget befant den lokale barbereren seg og husnummeret var 1541.

Guttene vokste opp og flyttet til London. Den eldre broren begynte å jobbe som revisor og den yngre var kjemiker og biolog. Men til tross for deres ulike yrkesvalg ble de fremdeles dratt tilbake til minnet av den parfyme- og tobakksduftende barbershopen fra barndommen.

De kunne ikke slutte å tenke på den og de bestemte seg for å slå sammen kunnskapene sine og startet dermed selskapet 1541 of London. Nå produseres deres kammer og børster av fineste kvalitet her i Europa og de ånder både nytenkning og klassisk med luksuriøse forpakninger og priser som gjør dem uimotståelige.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter