Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Akademikliniken
Pure Retin Oil 30 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
1.549,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En intensivbehandlende og kraftfull A-vitaminolje som er forsterket med bio-retinol, hexyl-resorcinol og lakrisrot som virker stimulerende på hudens cellefornyelse samt reduserer tegn på for tidlig aldring, reparerer solskader og virker utjevnende. Absorberes lett og velgjørende oljer fra blant annet mandel, squalane og jojoba gir næring og balanserer hudens fuktnivåer samt gjør den ekstra glatt og myk.

Denne dyptvirkende oljen passer også utmerket for å behandle problemhud samt for å minimere urenheter og forstørrede porer. Kan brukes ren som den er, eller som en booster i serum/mykgjører. Nattbehandling.

Bruk: Påfør 3-5 dråper på rengjort og lett fuktet hud, gjerne etter fuktighetsgivende serum. Alternativt kan du dryppe noen dråper i serum eller mykgjører før påføring. På dagtid bør du alltid bruke solbeskyttelse med SPF 30 eller høyere.

30ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter