6 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Alissa Beauté
Vitality
Multi-Vitamin Youth Activator 30 ml

1 Vurderinger
525,-
Beskrivelse
Ingredienser

Antioksidant, kvikker opp, glatter ut linjer, beskytter mot frie radikaler, fuktighetsgivende. Ekstrakt fra goji og grapefrukt, SYN®-TC (peptider), SK-INFLUXTM (ceramider), FUCOGEL® (sakkarider), LACTIL® (NMF), vitamin C, E, PP, coenzym Q10 - unik sammensetning med sterke antioksidanter som bevarer hudens ungdommelige friskhet.

  • Beskytter mot frie radikaler og løfter frem hudens glød
  • Frisker opp huden og tilfører energi til cellene
  • Stimulerer kollagenproduksjonen og reduserer dype og fine linjer

Aldring fører naturlig til at huden mister næring og uten antioksidanter er vi mer utsatte for aldringsprosessen. I tillegg kommer sol, luftforurensning, livsstil og stress som fremskynder prosessen. Vitality motvirker effektene av hudens aldring uansett om den forårsakes av tid eller ytre faktorer.

En håndfull spesifikke vitaminer er nødvendige for å motvirke og snu flere tegn på hudens aldring. Dessverre holder det ikke med å være nøye med å spise frukt og grønt - kroppen kan bare levere en liten prosentdel av disse vitaminene til huden. Det går heller ikke å få de konsumerte vitaminene rett til de steder de vil gjøre mest nytte mot hudens aldring - til mimikklinjer og pigmentforandringer.

Produktene i VITALITY-serien gir deg en målrettet påføring av vitaminer der de gir maksimal anti-agingeffekt. Hudtone og struktur forfines, mørke ringer under øynene mildnes. Berik huden din - og hudpleierutinen din - med vitaminer!

Goji og grapefruktekstrakt har kraftige anti-ageegenskaper. Inneholder karotenoider, viktige vitaminer og mineraler som kalsium, jern, kaliumnitrat, sink og selen. Disse hjelper til med å beskytte mot frie radikaler og øker produksjonen av elastin og kollagen. Resultatet blir mindre synlige fine linjer samt fastere og spenstigere hud.

For alle hudtyper.

Bruk: Brukes morgen og kveld på rengjort ansikt. Påfør 1-2 pumpetrykk på ansikt, hals og dekolletasje, unngå øyepartier. La serumet absorberes før etterfølgende ansiktskrem.

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2299-109-0030

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter