Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Anastasia Beauty Express Kit Brunette

3 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Dette kitet inneholder fem ulike produkter og finnes i to ulike nyanser: Blonde og Brunette. Perfekt å ta med seg i håndvesken eller på reise.

Settet inneholder:

• Øyenbrynsvoks:
Eksklusiv øyenbrynsvoks i en bekvem penn. Anastasias Multi-tasking formula holder brynene på plass – men den kan brukes til mye mer enn det. Brow Fix kan anvendes på mange måter:
- Legg om en usynlig leppepenn før du påfører leppestift
- Gjør om øyenskyggen din til en eyeliner. Påfør Brow Fix i en tynn strek langs vippekanten, og legg deretter øyenskygge oppå med en presis skråpensel.
- Minimer synligheten av fine linjer og rynker rundt øynene.
- Kan brukes som et ifyllingsprodukt, men anvendes med fordel som en primer før man påfører sine øyenbrynsprodukter for å gi en mer subtil og definert look som holder lenge.

• Øyenbrynspudder duo: 
Oppnå vakre og naturlige øyenbrynseffekter med Anastasias bestselgende øyenbrynspudder – Brow Powder Duo. Denne formelen med lett- til mellomdekkende effekt er helt klumpfri og kommer i to farger i hvert produkt for å forenkle utformingen av perfekte øyenbrynsfarger.

• Øyenskygge/Highlighter:
Highliting Duo fra Anastasia er laget for de som vil ha det beste av to verdener. Anastasia har ført sammen to av sine bestselgere i ett produkt! Matt highlighter på den ene siden og shimmer highlighter på den andre. Kan brukes både som highlighter på brynsbenet og som øyenskygge..
Bruk den siden som er matt på dagtid for å skape et mykt løft. For sene kvelder, bruk shimmer-siden for å gi dine øyne en myk satin-glød.

• Skrå øyenbrynsbørste: 
En kort, skrå pensel av høyeste kvalitet. Penselskaftet og børstehårene er laget av syntetisk materiale. Den brukes først og fremst til Brow Powder Duo men fungerer også bra sammen med Anastasia Dipbrow Pomade.

• Sjablonger: 
Sett med fem ulike sjablonger som passer til alle ansikts- og øyenbrynsfasonger. Petite Arch, Slim, High Arch, Medium Arch og Full Arch. Med disse er det lett å skape den perfekte formen hver eneste dag.
Anvend sjablongene sammen med skrå øyenbrynsbørster, øyenbrynspenner, og/eller øyenbrynspudder eller Dipbrow. Avslutt med klar eller farget øyenbrynsgel.

Anastasia Beverly Hills

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4.0

Basert på 3 karakterer
0
1
0
0
2

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018