2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 17 karakterer
2
1
2
5
7
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme negative
  for 9 mnd siden

  Bad glue

  Does not hold lashes.
  3 liker
 • for 1 uke siden

  Vippelim

  Er dette et vippelim alle kan bruke uten å være veldig profesjonell? Er det sterkt og kan være farlig for øye? Og hvor lenge holder dette vippe lime?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 uke siden
   Hei Kamilla✨ Dette er et lim alle kan bruke, men man bør være nøye når man bruker det. Man skal jo som beskrevet ha lim på vippene for å så sette det på sine egne viper uten å treffe huden eller feste det for langt inn på vippekanten. Søk gjerne litt på nettet først for å se hvordan andre gjør det👌 Limet kan holde vippene til dine egne faller, om ikke må du bruke remover. Spør gjerne igjen om det er noe annet vi kan hjelpe deg med 💖
   Liker
 • for 38 mnd siden

  Holdbarhet?

  Hvor lenge holder limet hvis du ikke bruker ardell lashfree remover för individuella Fransar?
  2 liker
  • for 37 mnd siden
   Hejsan! Det ska sitta så länge som du önskar, tills dess att du använder removern :) Hoppas att detta ger svar på dina frågor. Hör gärna av dig igen om du undrar över någonting mer. Mvh Tova
   Liker

Ardell
Lashtite Adhesive Clear För Individuella Fransar

17 Vurderinger
55,25Ord. pris 65,-
Ardell har skapt et spesielt tilpasset lim for individuelle løsvipper. Limet er permanent og fjernes ved hjelp av "Lashfree Remover", en oljebasert remover som skånsomt fjerner limet og dine løsvipper. Du kan også la vippene sitte igjen til dine egne vipper faller naturlig av og da følger disse med.Vippene påføres ved å dyppe i limet og så påføre dine vipper, og vær nøye med å ikke sette disse på vipperaden. Et tips er å bruke pinsett for å påføre vippene. Kan også brukes med lim for hele vipper og hvis du kun ønsker et resultat for en kveld.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter