2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 6 karakterer
1
0
1
0
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 11 mnd siden

  Veldig pene negler.

  Jeg var veldig spent på disse neglene, de ankom kjapt. Men rettt meg hvis jeg tar feil, her er det faktisk 24 forskjellige størrelser. Det er ikke 2 par av samme, f.eks 2 str 1, 2 str 2. Som gjør det rimelig vanskelig å få til 10 fingre. Med mindre man har hysterisk forskjell på neglene fra hånd til hånd. Jeg måtte frem med grov neglefil for å få neglene til å passe på høyre hånd. Å da brukte jeg ikke dobbelt opp av noen str på venstre. Derfor tror jeg det er 24 forskjellige størrelser. Ikke som i vanlige pakker der det er 2 av en str. Så man har til begge hender. Veldig dumt, disse er veldig slitesterke og pene negler.
  5 liker
 • for 1 mnd siden

  Ikke holo

  Irridecent ikke holo
  1 liker

Ardell
Nail Addict Matte Blue

6 Vurderinger
132,-Anb. pris 165,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Ardell Nail Addict er premiumløsnegler designede av profesjonelle. Løsneglene har lang holdbarhet og er allerede malte og dekorerte. Basen på neglene er avsmalnende, noe som gjør at de kan ligge nært neglebåndene for en naturlig look. Den lette vekten gjør dem behagelige å bruke.

Forpakningen inneholder 24 premiumløsnegler i ulike størrelser og i 3-4 matchende utgaver, neglefil, manikyrpinne og lim.

Kommer i 6 ulike varianter.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter