1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 19 karakterer
2
4
1
2
10
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Arganmidas
Clear Hydrating Trio

19 Vurderinger
515,-Anb. pris 625,-

Arganmidas Clear Hydrating Shampoo
Dette er en Shampoo fri for sulfater, fosfat og parabener. Den tørker ikke ut håret og falmer ikke et farget hår. Arganmidas clear hydrating shampoo passer perfekt til et hår som er skadet etter farging eller bleking. Den gjenoppbygger håret med en konsentrert formel som er rik på antioksidanter og vitamin E fra argan olje, styrkende keratin og fettsyrer. Med sin kremete konsistens og fantastiske duft gir dette produktet deg følelsen av å ha vært til frisøren etter hver vask.
Vask håret to ganger og avslutt med Clear Hydrating Conditioner for best resultat.

450ml

Arganmidas Clear Hydrating Conditioner
Er en fuktighetsgivende balsam, til et hår som trenger pleie eller som er skadet etter farge, kjemisk behandlig og varme. Den er fri for sulfat, fosfat og parabener. Den gjenoppbygger håret med en konsentrert formel som er rik på antioksidanter og vitamin E fra argan olje, styrkende keratin og fettsyrer. Hår som er farget eller har vært igjennom andre kjemiske behandlinger mister ofte glans og elastisitet.
Arganmidas clear hydrating balsam styrker og gir håret tilbake sin naturlige elastisitet.

450ml

Arganmidas repair mask
Er en 5-7 minutters gjenoppbyggende hårkur. Den reparerer raskt hår som er svakt og skadet etter fangebehandling eller kjemisk behandling. Den etterlater håret med en strålende glans og en silkeaktig følelse. Denne unike masken gjør underverker på et skadet hår og man vil umiddelbart føle forskjellen.

300ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1816-901-1200

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter