Aromatica

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Aromatica
Calendula
Soothing Relief Mask 19 g

Bli den første til å vurdere dette produktet
55,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

En sheet mask laget i 100% økologisk bomull dynket i en essens bestående av hele 76% calendula-ekstrakt som er kjent for sin evne til å berolige og reparere stresset og irritert hud. Calendula virker både antibakterielt og anti-inflammatorisk hvilket gjør at denne masken egner seg utmerket selv for sensitive og akneutsatte hudtyper. Calendula toner også huden og balanserer produksjonen av sebum samt forbedrer hudens tekstur. Ekstrakt fra fermenterte olivenblad og bifida ferment fukter tørr hud og hjelper til med å gjenopprette dens naturlige fuktbalanse. Aloe vera og kamille lindrer rødhet og irritasjon. Sheet masken har en silkeaktig myk følelse og sitter tight mot huden, noe som gjør at hudens evne til å absorbere de aktive ingrediensene i essensen øker.

Bruk: Påfør masken på rengjort hud etter toner. La virke i 15 minutter og klapp deretter i resterende essence i ansiktet og dekolletasje. For beste resultat, følg opp med fuktighetskrem eller en ansiktsolje for å virkelig kapsle inn fukten i huden.

Vanligvis kjøpt sammen

110,-
502,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019