1 Kundebilde
Aromatica

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 3 karakterer
0
0
1
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Aromatica
Orange Cleansing Sherbet 180 g

3 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

En oljebasert rengjøring med frisk duft av appelsin i en herlig sorbet-lignende tekstur som smelter når den kommer i kontakt med huden. Aromatica Orange Cleansing Sherbet fjerner skånsomt, men effektivt makeup, oljebaserte urenheter og smuss, samtidig som den mykgjør huden. Babassuolje hjelper til med å rengjøre porene på dypet og løser opp vannfast makeup, solfaktor og fett. Ekstrakt fra appelsinskall gir en lett og mild eksfoliering uten å irritere huden. Ingen koreansk hudpleierutine er komplett uten "double cleansing". Du kommer til å oppdage at huden blir klarere, renere og får ny glød når du integrerer dette steget i kveldsrutinen din. Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Bruk: Som første steg i din rengjøringsrutine, ta litt produkt rett på tørr hud og masser forsiktig med fingrene for å løse opp sminke, fett og urenheter. Skyll av med lunkent vann og følg opp med en vannbasert rengjøring (skummende/gel/rensemelk) for å få bort de siste restene på huden og sikre at den er helt ren. Følg deretter opp med toner, serum, fuktighetskrem osv.

180g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019