Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Babor Ampoule Concentrates Algae Vitalizer

Bli den første til å vurdere dette produktet
332,-Anb. pris 415,-
Sendes innen 1-4 dager

Engangsdose med aktivt konsentrat - mer aktivt enn et serum. Fuktighetsgivende og vitaliserende ampull med grønn-, brun- og blågrønne alger som aktiverer huden og binder samt eliminerer slaggproduksjonen. Hudens detox-prosess stimuleres hvilket rengjør huden innenfra. Planktonekstrakt beskytter med din antioksidative effekt og tilfører huden mineraler, sporstoffer og aminosyrer. Huden får tilbake sin vitalitet og fuktighet. Med denne detox-ampullen kan du gi huden en BABOR-boost og påføre flere på samme tid for å maksimere med fuktighet og mineraler..

Passer til alle.

Bruk:

Påføres etter rengjøring med BABOR CLEANSING-produkter. Bruk medfølgende plasthette eller en serviett for å dekke og bryte flaskehalsen. Plasser plasthetten med hakket ned, hold i ampullens øvre del, åpne den ved å knekke flaskehalsen langs den nedre fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og dekolletage. Følg opp med passende krem.

Obs! Ampullene er kun for utvortes bruk.

7x2ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1550-606-0014
Babor

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018