Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 25 karakterer
0
1
0
4
20
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Fantastisk god fukt!

  Disse ampullene er rett og slett redningen til min vintertørre hud! Man merker forskjellen utrolig raskt etter første ampulle, og den har lang virkning på min " acnehud". Får ikke nye acneutbrudd etter bruk av ampullene, og den tørre huden forsvinner helt. Ny favoritt! Anbefales på det varmeste!
  #konkurranse
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Favoritt

  Min favoritt ampull fra Babor, fuktighetsgivende og lukter veldig godt. Mye produkt i hver flaske, så du føler ikke det er borte på 2sek. luksus produkt som er veldig deilig å kunne bruke innimellom.
  #konkurranse
  2 liker
 • for 6 mnd siden

  Om du vil ha glød til huden, kjøp dette!:)

  Fantastisk deilig konsistens, gir masse masse fuktighet. Den er perfekt som en booster til huden din når den er ekstra tørr. Min hud er tørr å fuktighets fattig og har brukt dette produktene de siste 3 årene jeg har bodd i Oslo, og når det blir så kaldt som det er ute nå er disse en lifesaver!:) huden blir og mye mindre rød. Bruker ca 1 ampulle i uka, annenhver uke. Disse kommer jeg til å kjøpe hvert år.
  2 liker

Babor
Ampoule Concentrates FP
Ampoule Concentrates Hydra Plus 14 ml

25 Vurderinger
305,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Engangsdose med aktivt konsentrat - mer aktivt enn et serum. En skikkelig boost av fukt for alle hudtyper og tilstander, skaper grunnen for en sunn hud. Hyaluronsyre tilfører fuktighet og binder fukten i huden med langvarig effekt. Tørrhetslinjer duses ut og huden får et beskyttende lag for å holde på fukten. Med denne fuktighetsgivende ampullen kan du gi huden en BABOR-boost og påføre flere på samme tid for å mette huden med fuktighet.

Passer til alle.

Bruk:

Påføres etter rengjøring med BABOR CLEANSING-produkter. Bruk medfølgende plasthette eller en serviett for å dekke og bryte flaskehalsen. Plasser plasthetten med hakket ned, hold i ampullens øvre del, åpne den ved å knekke flaskehalsen langs den nedre fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og dekolletage. Følg opp med passende krem.

Obs! Ampullene er kun for utvortes bruk.

7x2ml

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1550-605-0014

Vanligvis kjøpt sammen

544,-
1.265,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter