Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 24 karakterer
0
1
0
8
15
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Kan endelig droppe sminkeserviettene

  Denne dobbel rensen fjerner all sminke og etterlater ikke huden oljete, anbefales! Husk at du må ha phytoactive i tillegg, den for kombinert hud lukter veldig godt og kjennes deilig ut på huden.
  #konkurranse
  2 liker
 • for 2 uker siden

  Beste rens!

  Den tar alt fra foudation til mascara! Helt fantastisk!!!
  Liker
 • for 5 mnd siden

  Elsker, vegansk.

  Helt fantastisk ansiktsrens. Skånsom og nydelig. Jeg har veldig kresen hud. Men denne er perfekt og lukter så lett og fint. Må brukes sammen med Phytoactive-produkt 😊 I følge Babor er disse to produktene Veganske 😍
  2 liker
 • for 6 mnd siden

  👌

  Helt fantastisk, etterlater huden fuktig uten å være for oljete. Dette er en 2 steg rens og kombinert med en base som passer for hver enkelte får man den beste ansiktsrens.
  2 liker
 • Hudterapeut på Lyko
  for 14 mnd siden

  Min favoritt-rens!

  Elsker denne rensen. Dette er en 2-steg rens hvor jeg først masserer inn ca. 2-3 pump med steg 1 (HY-ÖL) og kombinerer med 1-2 pump med steg 2 (Photo active hydro base). Gir en utrolig ren og frisk følelse, og etterlater huden silkemyk.
  2 liker

Babor
Cleansing
HY-ÖL 200 ml

24 Vurderinger
265,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Effektiv dyprens med to faser. HY-ÖL var begynnelsen på Babors utrolige suksess og består i dag som et høydepunkt i serien. Med aktive og pleiende ingredienser blir huden ren, frisk og mer ungdommelig.

Babor kombinerer den naturlige og rensende kraften i olje og vann og har utviklet en unik ansiktsvask med to faser. HY-ÖL er velegnet til alle hudtyper og inneholder naturlig soya-, sesam- og peanøttolje samt quillajaekstrakt som gjør den mer effektiv. HY-ÖL brukes i kombinasjon med et Phytoactive-produkt tilpasset din hudtype for å fjerne fett- og vannløselige urenheter uten at huden blir ubehagelig stram. Når huden får puste fritt, får den frisk glød.
Uten konserveringsmidler.

Bruk:
Brukes morgen og kveld. Trykk tre ganger på flasken for rett produktmengde. HY-ÖL masseres i ansiktet, på halsen og brystet. Trykk to ganger på flasken for rett mengde Phytoactive og bland de to sammen. Tilsett vann og masser huden til det dannes en melkehvit blanding. Skyll så med vann.

200ml

 • Kategori:Rensegel
 • Artikelnummer:
  1550-555-0200

Vanligvis kjøpt sammen

524,-
1.219,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter