Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Babor
MakeUp
Metallic Eye Shadow 01 Golden Throne

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Silkemyk fast øyenskygge med ultrafint pudder. Intensiv nyanse av gull med metallskimmer. Skyggen kan også påføres fuktet for mer intensitet og dypere farge.

Face:

Ansiktsproduktene i Babor Face Design Collection gir en jevn og pleiet hud. Med effektive, naturlige stoffer og det unike ‘Lifting’-komplekset gir produktene beskyttelse, pleie, regenerasjon og farge i ett.

”Alle kvinner er vakre. Babor Face Design Collection.”

Babor Face Design Collection er en linje med sminkeprodukter som forener farge og pleiende egenskaper og som med hjelp av «ARA-prinsippet» (sminketeknikk utviklet av Peter Schmidinger) setter alle kvinners skjønnhet i fokus.

Ved siden av den optimale tilpasningen, strukturene og moteriktige grunn- og trendfarger tilbyr Babors Make-up produkter en ekstra porsjon beskyttelse, pleie og regenerering. Naturlige stoffer, bl. a i «Lyft»-komplekset, spesielt utviklet for denne linjen, beskytter mot frie radikaler, støtter oppbyggingen av hudbarrieren og gir dessuten fuktighet.

Med den, av Peter Schmidinger med års erfaring, utviklede sminketeknikk er produktene enkle å bruke og fremkaller hver kvinnes skjønnhet perfekt i tre steg. Peter Schmidinger har i sin karriere som makeup-artist sminket tusenvis av såkalte drømmekvinner og toppmodeller for visninger og photoshoots, har har dermed utviklet en gyllen regel: Først formen – så fargen! Fra dette ble ARA-prinsippet utviklet, som i tre lettlærte steg former ansiktet tydelig mer harmonisk og utgjør grunnen for det perfekte utseendet. ARA står for:

A = Blekning

R = Rouge

A = Øyenbryn

Med utgangspunkt fra den naturlige ansiktsformen gis ansiktet mer kontur eller gjør utpregede konturer mildere. Dette kan alle gjøre – man må bare kjenne sin ansiktsform. 

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter