2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 80 karakterer
11
10
10
11
38
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 29 mnd siden

  Fantastisk produkt!!

  Jeg tar en 30min fotbad før jeg behandler føttene med Baby Foot. Lar fotposene sitte på i 2 timer istedet for 1 time.

  Etter 10-15 dager er føttene mine som babyføtter!
  7 liker
  • for 28 mnd siden
   Takk for tips! Venter på min bestilling! 😀
   Liker
 • i går 15:50

  Super!

  Har brukt denne flere ganger! Super produkt! Ikke planlegg badtur eller lignende noen dager etterpå, føttene ser ikke pene ut i prosessen. Men etterpå👌
  Liker
 • for 6 dager siden

  Kjøper aldri igjen

  Null effekt på meg.
  1 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 4 dager siden
   Jeg har brukt å sove et par netter med sokker på ( så føttene blir litt fuktige/svette) det får ofte fortgang på saker! :)
   Liker
 • for 2 mnd siden

  Verdens enkleste fotpleie

  Dette er et perfekt produkt for alle oss som er lei av Å bruke masse tid på å file føttene. Bakdelen er at du må sette av en til to uker hvor huden flasser av. For min del er det virkelig verdt det!
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Fjerner all tørr hud!

  Jeg bruker Baby Foot et par ganger i året og elsker resultatet! Det er to «plastsokker» du tar på føttene i 1-2 timer. Det gjør ikke noe vondt. Jeg anbefaler å vaske føttene først, gjerne ta fotbad. Men ikke bruk olje eller noe som gir fuktighet til føttene. Tørk de godt etter vask og ta på sokkene. Jeg har sokkene på litt lenger enn virketiden som står, fordi jeg har veldig tørr hud på hælene. Hvis du tar en ekstra sokk utenpå plastsokkene så kommer produktet tettere inntil føttene dine. Jeg anbefaler ikke å smøre føttene frem til du har flasset ferdig!! Hvis du smører krem eller olje på føttene så stopper effekten litt opp. Vask kun føttene med vann og såpe og bruk gjerne bomullssokker. Etter litt over 1 uke begynner huden å flasse. Hvis du syns det går for sent kan du ta fotbad med kun vann. Da løsner huden raskere. #konkurranse
  5 liker
 • for 2 mnd siden

  Fantastisk

  Fungerer utrolig bra!!
  Liker

Baby Foot

80 Vurderinger
169,-Anb. pris 269,-35
Fri frakt, kan sendes omgående

Baby Foot
Baby Foot fotpeeling er det nyeste innen fotpleie for hjemmebruk. Baby Foot fotpeeling fjerner tørr og hard hud fra foten ved hjelp av helt naturlige stoffer. Ved bruk av Baby Foot vil du oppleve at det ytterste hudlaget på foten forsvinner. I tillegg til å fjerne den overflødige huden etterlater den huden på føttene myk og full av fuktighet. Baby Foot er kanskje den enkleste måten å få velstelte føtter på. Baby Foot fotpeeling fjerner døde hudceller på føttene, slik at tørr og hard hud på føtter og hæler forsvinner. Hovedingrediensen i Baby Foot er ulike fruktsyrer som trenger inn og fjerner døde hudceller. For silkemyke føtter på en enkel og effektiv måte. Baby Foot er faktisk det mest solgte produktet innen fotpleie i Japan. 

HVORDAN BRUKES BABY FOOT FOTPLEIEBEHANDLING?

Baby Foot er fotpleie til hjemmebruk, og består av to sokker med pleiende gele inni. Sokkene beholdes på i 1 time, og deretter vaskes geleen bort. Etter ca. 5-7 dager vil det ytterste hudlaget løsne og føttene begynner å flasse. Det kan ta opptil to uker før flassingen stopper, men dette vil variere fra person til person. Når fotbehandlingen er over, vil ded døde hudlaget være borte og du får silkemyke føtter. Det anbefales å bruke Baby Foot fotkrem med sheasmør etter fotbehandlingen er ferdig, slik at resultatet blir optimalt.

 • Kategori:Fotpleie
 • Artikelnummer:
  1043-300-0000

Vanligvis kjøpt sammen

480,20
760,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter