2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 76 karakterer
10
10
10
11
35
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 26 mnd siden

  Fantastisk produkt!!

  Jeg tar en 30min fotbad før jeg behandler føttene med Baby Foot. Lar fotposene sitte på i 2 timer istedet for 1 time.

  Etter 10-15 dager er føttene mine som babyføtter!
  6 liker
  • for 26 mnd siden
   Takk for tips! Venter på min bestilling! 😀
   Liker
 • i dag 10:05

  Verdens enkleste fotpleie

  Dette er et perfekt produkt for alle oss som er lei av Å bruke masse tid på å file føttene. Bakdelen er at du må sette av en til to uker hvor huden flasser av. For min del er det virkelig verdt det!
  Liker
 • for 2 uker siden

  Fjerner all tørr hud!

  Jeg bruker Baby Foot et par ganger i året og elsker resultatet! Det er to «plastsokker» du tar på føttene i 1-2 timer. Det gjør ikke noe vondt. Jeg anbefaler å vaske føttene først, gjerne ta fotbad. Men ikke bruk olje eller noe som gir fuktighet til føttene. Tørk de godt etter vask og ta på sokkene. Jeg har sokkene på litt lenger enn virketiden som står, fordi jeg har veldig tørr hud på hælene. Hvis du tar en ekstra sokk utenpå plastsokkene så kommer produktet tettere inntil føttene dine. Jeg anbefaler ikke å smøre føttene frem til du har flasset ferdig!! Hvis du smører krem eller olje på føttene så stopper effekten litt opp. Vask kun føttene med vann og såpe og bruk gjerne bomullssokker. Etter litt over 1 uke begynner huden å flasse. Hvis du syns det går for sent kan du ta fotbad med kun vann. Da løsner huden raskere. #konkurranse
  3 liker
 • for 2 uker siden

  Fantastisk

  Fungerer utrolig bra!!
  Liker
 • for 3 uker siden

  Perfekt for tørre vinterbein

  Definitivt verdt pengene! Jeg har alltid slitt med tørre bein, men dette ble virkelig en livredder. Superfornøyd!
  2 liker
 • for 3 uker siden

  En livredder!

  Den kan virke litt stiv i prisen siden det kun er en engangsbehandlig, men det er verdens beste omstartsknapp for tørr og hard hud på føttene! Den fjerner ALT av tørr og hard hud, og gir deg dermed muligheten til å utvikle en god fotpleierutine uten å måtte skrubbe for harde livet hver gang du dusjer. Anbefales på det sterkeste!
  #konkurranse
  1 liker

Baby Foot

76 Vurderinger
169,-Anb. pris 269,-35

Baby Foot
Baby Foot fotpeeling er det nyeste innen fotpleie for hjemmebruk. Baby Foot fotpeeling fjerner tørr og hard hud fra foten ved hjelp av helt naturlige stoffer. Ved bruk av Baby Foot vil du oppleve at det ytterste hudlaget på foten forsvinner. I tillegg til å fjerne den overflødige huden etterlater den huden på føttene myk og full av fuktighet. Baby Foot er kanskje den enkleste måten å få velstelte føtter på. Baby Foot fotpeeling fjerner døde hudceller på føttene, slik at tørr og hard hud på føtter og hæler forsvinner. Hovedingrediensen i Baby Foot er ulike fruktsyrer som trenger inn og fjerner døde hudceller. For silkemyke føtter på en enkel og effektiv måte. Baby Foot er faktisk det mest solgte produktet innen fotpleie i Japan. 

HVORDAN BRUKES BABY FOOT FOTPLEIEBEHANDLING?

Baby Foot er fotpleie til hjemmebruk, og består av to sokker med pleiende gele inni. Sokkene beholdes på i 1 time, og deretter vaskes geleen bort. Etter ca. 5-7 dager vil det ytterste hudlaget løsne og føttene begynner å flasse. Det kan ta opptil to uker før flassingen stopper, men dette vil variere fra person til person. Når fotbehandlingen er over, vil ded døde hudlaget være borte og du får silkemyke føtter. Det anbefales å bruke Baby Foot fotkrem med sheasmør etter fotbehandlingen er ferdig, slik at resultatet blir optimalt.

 • Kategori:Fotpleie
 • Artikelnummer:
  1043-300-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter