Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Barber & Books
Shaving Cream 140 g

Bli den første til å vurdere dette produktet
289,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Passer alle hudtyper.

Shaving Cream er en klassisk barbersåpe med ekstra småboblende skumdannelse. Inneholder en balansert sammensetning av råvarer som sammen skaper en optimal beskyttelse og glid. Myker opp skjeggstrået så det er lettere å skjære av samtidig som huden fuktes og mykes opp.

Pre Shave Oil kan brukes for å overfette barbersåpen når denne er skummet opp for å skape en fettrik barbersåpe som gir et ekstra kremet skum og en beskyttelsesbarriere som beskyttelse for ekstremt sensitiv hud, samt bryte ned veldig stivt skjegg.

Kan brukes med eller uten barberkost og passer for alle slags barberverktøy.

Bruk: Skyll en barberkost med varmt vann og jobb opp et kremet skum. Såpe inn ansiktet og start barberingen. Skyll og avslutt med After Shave Balm. For best resultat kan du vaske ansiktet med Pre Shave Cleanser og påfør litt Pre Shave Oil før barbersåpen strykes på.

Inneholder blant annet fuktighetsgivende og mykgjørende kokosolje med egenskaper som lindrer eksem, samt reduserer rynker og hudflekker.

140 g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter