1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 3 karakterer
0
0
0
2
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

bareMinerals
Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer ed Undress

3 Vurderinger
301,75Anb. pris 365,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Gen Nude Eyeshadow + Primer er et to-i-ett-produkt. Bruk den alene som en naturlig øyeskygge eller som en primer for å gi en jevn base før påføring av dine øyenskygger som da vil sitte lengre og får en sterkere farge.

Gen Nude Eyeshadow + Primer har en formel med lang holdbarhet som ikke legger seg i fine linjer. De er en del av Gen Nude-familien som gir hudbeskyttende nude nyanser for alle hudtoner.
Velg mellom spesialdesignede nøytraliserende nyanser for å korrigere ujevnheter i hudtonen, samt pigmenteringer, eller velg lysnende nyanser for å motvirke gusten og livløs hud.

Formelen er kremet, lett å påføre og forvandles til et pudder ved påføring. Formelen er enkel å blende og gir en matt finish med subtilt skimmer som komplimenterer huden. Denne mineralrike formelen er virkelig både hudpleie og sminke i ett; den tilfører fuktighet og jevner ut det ømfintlige øyeområdet med både mangosmør, ekstrakt fra kameliablad som roer ned og mykgjør og grønn te som beskytter med antioksidanter.

Oftalmologisk testet.

  • Kategori:Primer
  • Artikelnummer:
    1046-399-0001

Gave på kjøpet

Kjøp to valgfrie produkter fra bareMinerals og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

348,50
1.065,05

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter