Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.9

Basert på 39 karakterer
2
5
7
6
19
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Medarbeider på Lyko
  for 14 mnd siden

  Favoritt!

  Elsker dette pudderet! Det er lett, gir en naturlig look, men bra nok dekkevne til at ansiktet holder seg fresht og matt lenge. Absolutt å anbefale, spesielt på sommeren når det er perfekt med en litt lettere base. På vinteren bruker jeg det over foundation eller BB-cream for bedre dekning. Det varer i tillegg lenge, noe som gjør det prisvennlig i tillegg!
  4 liker

bareMinerals
Matte Foundation SPF 15 Medium Tan Matte 18

39 Vurderinger
385,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

bareMinerals Matte SPF 15 Foundation
En naturlig matt mineralfoundation som demper glatte hudpartier, skjuler urenheter og holder huden fin, naturlig og frisk hele dagen. Inneholder unike RareMinerals ActiveSoil Complex som minsker porer, stimulerer cellefornyelsen, beskytter mot ytre påkjenninger og gir en klarere, mer spenstig hud. Kan brukes av alle hudtyper, men er ideell for fet- og kombinert hud som lett blir glatt.

Naturlige mineraler, pleiende plante-aminosyrer og mineralbaserte oljeabsorberende ingredienser gir sammen en fløyelsmyk, naturlig matt finish som holder hele dagen og bevarer fukten i huden.

 • 100% naturlige ingredienser.
 • Forbedrer hudens struktur.
 • SPF 15.
 • Beskytter huden fra ytre påkjenninger.
 • Demper/reduserer rødhet og irritasjon.
 • Passer normal til oljet og fet hud.

1. Swirl
Lag hull med noe kvast, for eksempel en nål, i det tynne, beskyttende plastdekselet i krukken og kakk ut en liten mengde foundation i lokket. Bruk en Flawless Face Brush som du rører litt og jobber inn foundationen med myke bevegelser til den absorberes av børsten. For et mer dekkende resultat, bruk en kabukibørste.

2. Tapp
Slå - tapp - forsiktig av eventuell overflødig foundation mot lokket. Det er viktig for sluttresultatet at det ikke er noen synlige resultater igjen på utsiden av børsten når foundation påføres.
3. Buff
Buff - børst med sirkulerende og sveipende bevegelser til du er fornøyd med resultatet. Om du har synlige porer eller fine linjer, sveip over disse områdene til slutt.

 

bareMinerals
Anb. pris 695,-
Handla bareMinerals för 500kr få gåva på köpet. Värde 760kr.

Vanligvis kjøpt sammen

740,-
652,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019