Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

bareMinerals Medium Matte 40

24 Vurderinger
249,-Ord. pris 385,-35
Sendes innen 1-4 dager

Velg nyanse

bareMinerals Matte SPF15 Foundation
En naturlig matt mineralfoundation som demper glatte hudpartier, skjuler urenheter og holder huden fin, naturlig og frisk hele dagen. Inneholder unike RareMinerals ActiveSoil Complex som minsker porer, stimulerer cellefornyelsen, beskytter mot ytre påkjenninger og gir en klarere, mer spenstig hud. Kan brukes av alle hudtyper, men er ideell for fet- og kombinert hud som lett blir glatt.

Naturlige mineraler, pleiende plante-aminosyrer og mineralbaserte oljeabsorberende ingredienser gir sammen en fløyelsmyk, naturlig matt finish som holder hele dagen og bevarer fukten i huden.

  • 100% naturlige ingredienser.
  • Forbedrer hudens struktur.
  • SPF 15.
  • Beskytter huden fra ytre påkjenninger.
  • Demper/reduserer rødhet og irritasjon.
  • Passer normal til oljet og fet hud.

1. Swirl
Lag hull med noe kvast, for eksempel en nål, i det tynne, beskyttende plastdekselet i krukken og kakk ut en liten mengde foundation i lokket. Bruk en Flawless Face Brush som du rører litt og jobber inn foundationen med myke bevegelser til den absorberes av børsten. For et mer dekkende resultat, bruk en kabukibørste.

2. Tapp
Slå - tapp - forsiktig av eventuell overflødig foundation mot lokket. Det er viktig for sluttresultatet at det ikke er noen synlige resultater igjen på utsiden av børsten når foundation påføres.
3. Buff
Buff - børst med sirkulerende og sveipende bevegelser til du er fornøyd med resultatet. Om du har synlige porer eller fine linjer, sveip over disse områdene til slutt.

 

bareMinerals

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018