4 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 62 karakterer
4
3
7
8
40
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 20 mnd siden

  Lett og god!

  Lett på huden og med middels coverage. Elsker at bareMinerals ikke tetter porene og forårsaker kviseutbrudd etter bruk av mye sminke!
  3 liker
 • for 2 uker siden

  Ganske bra

  Helt gjennomsnit, ikke så verst, men lang fra de beste. Føles ikke behagelig på huden og etter et par timer er nesten borte.
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Warm light

  Liker denne. Den sitter godt. Kan bli litt tørr på meg som har super tør hud, derfor må jeg bruke en fuktighetsgivende krem under. Den oksiderer til å bli noe mørkere. Den er nesten helt lik fitme 110. På bildet er bareminerales nederst og fitme øverst, dette er i oksidert tilstand. -1 stjerner pga den oksiderer veldig noe, fitme 110 også gjør.
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Nyanse

  Hvilken nyanse er den lyseste?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 mnd siden
   Hei Louise!
   Porcelain er den lyseste :)
   1 liker
 • for 2 mnd siden

  Veldig bra!

  #Konnkurranse Jeg har brukt denne til min oljete hud, og den holder seg bedre enn noen annen foundation jeg har prøvd! Den tørker fort, men med en gang du blir kjendt med den er den ganske enkel å andvende. jeg fant ut at å bruke svamp er beste utveg for meg, fordi foundation har en tendens til å sette seg på de tørre plassene mine når jeg bruker kost. resulatet er matt/semi matt og deler seg ikke i løpet av dagen!
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Solid Foundation

  Denne foundationen er blitt en favoritt for meg. Jeg må jobbe den godt inn i huden, og får best resultater med svamp. Før foundationen er tørket inn, ser den ikke så bra ut. Når den har tørket inn, trenger man ikke å legge på pudder, for den har så matt å fin finish. Itillegg kan man stole på at den holder seg på plass i mange timer og den smitter svært lite. Jeg er blitt helt avhengig :)
  Anbefaler å bruke den sammen med BareMinerals Mineral Veil pudder. Det er en god match for meg. #konkurranse
  2 liker

bareMinerals
BAREPRO
Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 Warm Light 07

62 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 er en ny flytende mineralfoundation. Denne foundationen har 24 timers holdbarhet og pleier huden samtidig som den dekker. Dessuten forbedrer den hudstrukturen umiddelbart men også på sikt*.

Med sin naturlig fløyelsmyke finish og behagelige, kremaktige konsistens føles BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation som en andre hud. Den gir full dekning men lar fremdeles huden puste.

Mineral Lock™ Long-Wear formulaen gir deg 24 timer med perfekt dekning. Teknologien hermer hudens naturlige lipider som blir ett med huden din og gir lang holdbarhet, slik at du ser fantastisk ut fra morgen til kveld!

Denne foundationen er vannresistent og inneholder i tillegg papayaenzymer som eksfolierer mildt og forbedrer hudens struktur. Bambusekstrakt hjelper til med å "blurre" ut ujevnheter på hudoverflaten (tenk filtereffekt). UV-beskyttelse SPF 20 beskytter huden din.

Uten olje, parabener og duft. Ikke poretildekkende.

*I en uavhengig klinisk studie med 31 kvinner så 100% av deltakerne en forbedring av hudstrukturen med 26% etter første uken.

Bruk:

Ta et pump på håndryggen og ta deretter opp litt produkt med kosten (f.eks Luxe Performance Brush). Påfør med korte strykende bevegelser. Gjenta til du er fornøyd med resultatet og har fått den dekningen du ønsker.

30ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020