2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 52 karakterer
3
3
5
4
37
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 17 mnd siden

  Lett og god!

  Lett på huden og med middels coverage. Elsker at bareMinerals ikke tetter porene og forårsaker kviseutbrudd etter bruk av mye sminke!
  3 liker
 • for 3 uker siden

  Solid Foundation

  Denne foundationen er blitt en favoritt for meg. Jeg må jobbe den godt inn i huden, og får best resultater med svamp. Før foundationen er tørket inn, ser den ikke så bra ut. Når den har tørket inn, trenger man ikke å legge på pudder, for den har så matt å fin finish. Itillegg kan man stole på at den holder seg på plass i mange timer og den smitter svært lite. Jeg er blitt helt avhengig :)
  Anbefaler å bruke den sammen med BareMinerals Mineral Veil pudder. Det er en god match for meg. #konkurranse
  2 liker

bareMinerals
BAREPRO
Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 Cardamom 23

52 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 er en ny flytende mineralfoundation. Denne foundationen har 24 timers holdbarhet og pleier huden samtidig som den dekker. Dessuten forbedrer den hudstrukturen umiddelbart men også på sikt*.

Med sin naturlig fløyelsmyke finish og behagelige, kremaktige konsistens føles BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation som en andre hud. Den gir full dekning men lar fremdeles huden puste.

Mineral Lock™ Long-Wear formulaen gir deg 24 timer med perfekt dekning. Teknologien hermer hudens naturlige lipider som blir ett med huden din og gir lang holdbarhet, slik at du ser fantastisk ut fra morgen til kveld!

Denne foundationen er vannresistent og inneholder i tillegg papayaenzymer som eksfolierer mildt og forbedrer hudens struktur. Bambusekstrakt hjelper til med å "blurre" ut ujevnheter på hudoverflaten (tenk filtereffekt). UV-beskyttelse SPF 20 beskytter huden din.

Uten olje, parabener og duft. Ikke poretildekkende.

*I en uavhengig klinisk studie med 31 kvinner så 100% av deltakerne en forbedring av hudstrukturen med 26% etter første uken.

Bruk:

Ta et pump på håndryggen og ta deretter opp litt produkt med kosten (f.eks Luxe Performance Brush). Påfør med korte strykende bevegelser. Gjenta til du er fornøyd med resultatet og har fått den dekningen du ønsker.

30ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020