1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 20 karakterer
1
0
1
8
10
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

bareMinerals
READY 14.0 Eyshadow Palette Bare Naturals

20 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

READY® 14.0 Eyeshadow Palett bareNaturals™ tar deg med til naturen. Inspirert av naturen rundt Californias kystlinje med det glitrende havet helt inntil går disse farger fra myk matt taupe til rik metallisk blå. Denne optimale paletten inneholder både matte, skimrende og metalliske skygger.

READY® 14.0 Eyeshadow er en superpigmentert, lettarbeidet formula som holder seg på plass i opptil 12 timer samtidig som den jobber mot fine linjer og har opplysende egenskaper med SeaNutritive Mineral™ Complex.

Paletten inneholder speil og en Double-Ended Eyeshadow Brush i syntetisk hår. Dessuten får du med en guide på hvordan du skaper ulike looks.

Bruk:

Påfør READY Eyeshadow med medfølgende applikator eller med noen av bareMinerals alle sminkekoster. Bruk dem en og en eller bland nyansene for å skape nye farger.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter