Batiste Dry Shampoo Medium Brown

12 Vurderinger
65,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Batiste Dry Shampoo Medium Brown
Tilpasser seg din hårfarge.

Batiste Medium & Brunette passer perfekt til de med brunt og mørkt hår, og har ytterligere virkninger, i tillegg til de vanlige Dry Shampoo effektene. XXL gir ekstra volum og fylde, mens Light Blonde, Medium og Mørk Brunette gir en ekstra dimensjon til de forskjellige hårfargene. De gir en antydning av farge, som blander sig med din egen hårfarge, og dekker etterveksten uten å gi gråskjær i håret.

200ml

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
130,-

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
365,-

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3.2

Basert på 12 karakterer
3
3
0
0
6
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 dager siden

  Min aller beste tørrshampoo

  Jeg har prøvd så mange produkter men denne er den aller beste. Denne sverter ikke av, gir deg ikke "grått hår" hvis du bruker produktet riktig. Jeg farger håret selv mørkt da jeg begynner å bli grå i håret, og har slitt med å finne en tørrshampoo som ikke har gjort det grått igjen :-) Det jeg gjør er at jeg vasker håret og styler som vanlig, og bruker tørrshampoo rett etter jeg har stylet håret, jeg venter altså ikke noen dager etter vask, dermed det har resultert i at jeg slipper å bruke annet enn litt skum når jeg føner, fordi jeg bruker tørrshampoo som jeg sprayer inn og "rufser" opp håret med og da sitter frisyren som støpt og ser nyvasket ut i opptil 4-5 dager, rett opp av senga, rufser til håret og rett ut av døra. KNALL PRODUKT
  liker
  for å skrive en kommentar
 • for 8 mnd siden

  Misfornøyd

  Elendig produkt. Det er brun farge i denne tørrsjampoen, som sverter av overalt. Ikke bare når du påfører den, men når du klør deg i håret, hvis du tar ut strikket for å sette opp håret på nytt, for ikke å snakke om det hvite putetrekket mitt. Kan anbefale Lee Stafford sin tørrsjampo for brunt hår.
  liker
  for å skrive en kommentar

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.