1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 15 karakterer
1
2
3
2
7
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Beauté Pacifique
Submersive Serum Paradoxe 30 ml

15 Vurderinger
549,-
Beskrivelse
Ingredienser

Dette lekre serument fra Beauté Pacifique inneholder to nye aktive ingredienser, Resveratrol og Procyanidin, som utvinnes av vindruer fra vinmarker i Andesfjellene, hvor solens ultrafiolette stråler er svært sterke. Ved sterk ultrafiolett stråling, vil normalt druenes arveanlegg skades av frie radikaler, men for å overleve i dette klimaet har disse vindruene utviklet et spesielt forsvarssystem mot frie radikalers angrep, slik at arveanleggene og dermed frøene, beskyttes mot ødeleggelse og alderspåvirkning som følge av den intense solen.

I Serum Paradoxe videreføres den samme idéen for beskyttelse av huden mot skadelige frie radikaler, både som følge fra UV-stråling og generelt aldringsprossesen huden utsettes for. Serum Paradoxe baserer seg på den Chilenske vindrueekstrakten (GSPE), hvor innholdet av Reservatrol og Procyanidin er helt avgjørende for virkningene. GSPE er blandet med hudkompatibel Squalane som både "etterfyller" et underskudd av hudens eget Squalane og som er med på å gi Serum Paradoxe en enestående evne til å trenge dypt ned i huden og utfylle små porer og ujevnheter i hudens overflate. Dette gjør at huden din får et fantastisk utgangspunkt når du bruker Serum Paradoxe som underlag til en perfekt makeup.

Umiddelbare synlige effekter:

  • Det perfekte underlag for den perfekte makeup
  • Utjevner porer, rødme og pigmentfeil
  • Gir en synlig glød til din hud og makeup

30ml

 

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1900-117-0030

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019