Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Beauté Pacifique
Créme Paradoxe Eye Cream 15 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
445,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Oppnå et yngre utseende med vår fuktighetsgivende Paradoxe Anti-Age Eye Crème. De høyaktive ingrediensene forsinker og minsker biologiske aldersrelaterte forandringer samt holder den sensitive huden rundt øyet ungt og sunt så lenge som mulig. Kremen er basert på Beauté Pacifiques egne kilde av unikt Chilean grape extract, som har et eksepsjonelt innhold av naturlig Resveratrol og Procyanidin, som forsinker aldersprosessen og reparerer solskader. Øyekremen inneholder også et ekstrakt med høyt nivå av den veldokumenterte urteplanten Spilanthes acmella, som umiddelbart strammer opp huden fra innsiden ved å presse sammen nettverket av kollagen og elastinfibre. Alle disse aktive ingrediensene transporteres dypt inn i huden, innkapslede i hudens egne olje, Squalane, som samtidig holder huden myk som ung hud. Huden tilføres mer fukt via en ekstra tilførsel av ingrediensen Hyaluronat, som er hudens egne naturlige vannbindende stoff. Først og fremst bekjemper Paradoxe Anti-Age Eye Crème de frie radikalene og stress i huden, som for mye sollys kan forårsake.

Bruk: Påfør en liten mengde rundt øynene. Den påføres vanligvis ikke på øyelokkene, der huden ofte er ekstremt sensitiv. Unngå også å komme for nært neseroten/tårekanalene.

15ml

  • Kategori:Øyekrem
  • Artikelnummer:
    1900-151-0015

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter