Beauty Bear

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Beauty Bear
SKIN Vitamins

Bli den første til å vurdere dette produktet
309,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Beauty Bears SKIN vitamins er utsøkte små bjørner med smak av bringebær, spesielt utviklede for å gi næring til huden. Inneholder blant annet A-vitamin og sink som sammen styrker huden, samt ceramider som forbedrer hudens elastisitet og forebygger fine linjer.

Inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargemidler eller konserveringsmidler. Bjørnene er 100% veganske og 100% frie for dyrerester.

Hvor mange bjørner skal jeg ta? Anbefalt dose er 2 bjørner per dag i ca. 4-5 uker før soleksponering. Fortsett når du utsettes for sol for å få det meste ut av solens stråler mens du beskytter huden mot å bli brent.

Kan alle ta Beauty Bear? Alle over 11 år kan ta Beauty Bears. Vi anbefaler deg å rådføre deg med lege før bruk om du er gravid, ammer, behandles med legemidler eller lider av noen sykdom.

Kan jeg ta alle de ulike vitaminene fra Beauty Bear samtidig? Ja, våre bjørner (TAN, NAIL, HAIR & SKIN) er designede slik at du kan ta alle samtidig.

Hvordan fungerer det? Beauty Bear hudvitaminer har en optimal kombinasjon av blant annet A-vitamin, ceramidolje og sink, som gir deg friskere og finere hud. Vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer samarbeider med hverandre. Derfor har vi satt sammen 12 vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i våre Beauty Bear hudvitaminer for å sørge for optimal effekt.

CERAMIDOLJEN i Beauty Bear SKIN Vitamins er patentert og klinisk dokumentert. Ceramidolje styrker hudens elastisitet og minsker synligheten av rynker og fine linjer. Tilførselen av ceramider er spesielt viktig fordi mengden ceramider minsker med alderen, noe som resulterer i tørr, grov og kløende hud. Sunn hud består av keratin og fett, hvorav ca. 50% av fettet er ceramidlipider. Ved å ta ceramidolje viser studier 18% minskning av rynker, 26% bedre elastisitet og 21% bedre hudfuktighet. I tillegg reduserer ceramidoljen hudens fukttap med 14%. Ceramidoljen gir deg myk hud i løpet av 2 måneder.

I tillegg til ceramidolje har A-vitamin og sink en god effekt på huden. A-vitamin og sink jobber for å forbedre hudkvaliteten og optimere fuktbalansen. A-VITAMIN har også kallenavnet “hudens vitamin” fordi det hjelper til med å vedlikeholde og styrke huden. A-vitamin hjelper mot akne, tørr og uren hud. Mangel på A-vitamin kan forårsake mange hudproblemer som psoriasis, tørrhet, flass og eksem. SINK er spesielt bra for huden da det hjelper til med å skille ut avfallsstoffer. Akne og kviser er en kombinasjon av talg og bakterier som har en tendens til å tette igjen huden med døde hudceller. Dette gjør at aknebakteriene lever godt på talg osv. i de fylte porene. Deres avfall irriterer deretter huden og aktiverer immunsystemet som danner kviser.

Vanligvis kjøpt sammen

484,-
737,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020