Beauty Bear

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

1

Basert på 1 karakter
1
0
0
0
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Beauty Bear
TAN Vitamins

1 Vurderinger
339,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Beauty Bear TAN vitamins er utsøkte små bjørner med en smak av søt fersken. Beauty Bear TAN vitamins forbereder huden din før opphold i solen, og hjelper deg med å beskytte den mot å bli brent. Hjelper også til med å lindre soleksem. TAN Vitamins er ikke et substitutt for solbeskyttelse. Vi anbefaler at du alltid bruker solbeskyttelse med høy solfaktor når du er i solen.

Inneholder ingen kunstige søtningsmidler, fargemidler eller konserveringsmidler. Bjørnene er 100% veganske og 100% frie for dyrerester.

Hvor mange bjørner skal jeg ta? Anbefalt dose er 2 bjørner per dag i ca. 4-5 uker før soleksponering. Fortsett når du utsettes for sol for å få det meste ut av solens stråler mens du beskytter huden mot å bli brent.

Kan alle ta Beauty Bear? Alle over 11 år kan ta Beauty Bears. Vi anbefaler deg å rådføre deg med lege før bruk om du er gravid, ammer, behandles med legemidler eller lider av noen sykdom.

Kan jeg ta alle de ulike vitaminene fra Beauty Bear samtidig? Ja, våre bjørner (TAN, NAIL, HAIR & SKIN) er designede slik at du kan ta alle samtidig.

Hvordan fungerer det? Beauty Bear solvitaminer inneholder blant annet betakaroten som sammen med C-vitamin (Acerola) hjelper til med dannelsen av nytt kollagen i huden samtidig som huden beskyttes mot oksidativt stress.

BETAKAROTEN bidrar til vedlikeholdet av normal hud og beskytter den mot solens stråler. Betakaroten er en forgjenger til A-vitamin, som innebærer at det kan forvandles til A-vitamin i kroppen. Betakaroten er et karotenoid, og mer spesifikt et karoten, som er en gruppe gule og røde pigmenter. De forekommer naturlig i gulrøtter, som gir dem sin farge.

Når du tar betakaroten over en periode kan du oppleve “karotenemi”. Det betyr at underhuden blir gyllen og du får en gyllen hudfarge. Når du soler deg dannes den fargen rundt hudens pigmentceller og gir cellekjernene et beskyttende lag. Brunfarge er derfor en naturlig beskyttelsesmekanisme i kroppen. Komplettering med Betakaroten gjør at vi får den gylne fargen raskere og gjør det vanskeligere å bli brent. I tillegg hjelper betakaroten mot soleksem.

ACEROLA er rik på naturlig C-vitamin, som hjelper kroppen med å danne nytt kollagen i huden og beskytter den mot oksidativt stress. C-vitamin er også nødvendig for å kombinere aminosyrene som danner deler av proteinene kollagen og prokollagen. Kollagen et hovedsakelig strukturelt protein i bindevev som sener og brusk, men finnes også i tannkjøtt, ben, hår, negler og spesielt hud, noe som gjør kollagen til det mest riktige proteinet hos mennesker. Når vi blir eldre blir huden vår mer rynkete fordi kollagendannelsen minsker med alderen. UV-stråler fra solen forverrer også kollagendannelsen i huden. C-vitamin er derfor viktig for å opprettholde det nivået av kollagen som kreves for å styrke og vedlikeholde huden. Da er det bra å opprettholde kollagennivået via tilskudd. Beauty Bear solvitaminer er derfor et perfekt tilskudd for å oppnå en vakker og langvarig brunfarge samtidig som du beskytter og vedlikeholder huden.

Vi anbefaler imidlertid også at du alltid bruker SPF-solbeskyttelse når du er i solen, da Beauty Bear solvitaminer ikke erstatter bruk av solbeskyttelse.

Vanligvis kjøpt sammen

468,-
877,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter