Beautyblender

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Beautyblender
Pure Single Vit

1 Vurderinger
185,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beautyblender Pure har samme eksklusive materiale som originalen, men er helt uten fargestoffer og laget spesielt for sensitiv hud og hudpleieprodukter for å sikre en jevn og hygienisk påføring med silkemyk følelse. Bruk til alle typer hudpleieprodukter som serum, øyekremer, lotion, sminkefjerning og lignende. Den unike formen og det eksklusive beautyblender-materialet garanterer upåklagelig påføring uten striper, med minimalt produktavfall. Håndlaget i USA.

Beautyblenderen har en åpen cellestruktur som fylles med små mengder vann når den er våt. Dette gjør det mulig for svampen å være "full", så sminkeproduktet finnes på overflaten av svampen isteden for å absorberes inn, så du kan bruke mindre produkter hver gang. Når den er våt fordobles svampen i størrelse og blir enda mykere. Den går tilbake til originalstørrelsen når den lufttørkes.

Vanligvis kjøpt sammen

304,-
436,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019