Beconfident

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Beconfident
Clear Skin Premium Kit

Bli den første til å vurdere dette produktet
624,75Anb. pris 735,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
49,73Anb. pris 65,-

Beconfident® Clear Skin Premium kit er et komplett system med alt du trenger for å minske akneproblemer (bli kvitt kvisene) med to enkle trinn. Prepare inneholder lactoperoxidase som er et unikt råmelkprodukt som har som oppgave å begrense aknebakteriene med minst mulig irritasjon for huden. Produktene er skånsomme, men inneholder ingredienser som effektivt minsker aknebesvær, samtidig som de styrker huden langsiktig og dermed forebygger nye kviser i å oppstå.

Ved daglig bruk av Reduce vil du langsiktig styrke huden din slik at ny akne ikke oppstår og dermed begrense fremtidige besvær. Reduce har den viktige oppgaven med å gjøre huden mer motstandskraftig.

Akne bearbeides best i hver fase med akkurat rett mengde aktive ingredienser. Startpakken inneholder derfor 2 airless-flasker, Prepare å starte med og Reduce for et langsiktig holdbart resultat. På denne måten bekjempes aknen mest effektivt i begge fasene.I tillegg får du en Spot On-penn for punktpåføring. Pennen er enkel å ta med seg og du kan bruke den mer presist og så ofte du vil.

Både en medfølgende manual og en app er tilgjengelig for support og vil gi deg personlig guiding gjennom hele behandlingen. Dette er ditt første steg til perfekt hud. Start i dag!

64 ml

  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    2571-130-0064

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter