Beconfident

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Beconfident
Revitalizing Boost Serum (30 ml) 30 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
415,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Med Beconfidents Revitalizing Boost Serum starter du dagen med en energiboost og forbereder huden mot eksterne stressfaktorer. Revitalizing Boost Serum inneholder 1,68% Hylasome® EG 10, en ikke-animalsk hyaluronsyre som er 50 ganger mer vannbindende enn vanlig hyaluronsyre og 5 ganger mer fuktighetsgivende etter 24 timer. Den inneholder også Panthenol, som i kontakt med hud forvandles til pantotensyre (vitamin B5). Pantotensyre virker fuktighetsbevarende ved å tilføre vann til cellene på dypet. Klinisk forskning har også vist at den ikke bare er fuktighetsgivende, men ved regelmessig bruk også får en antiinflammatorisk funksjon og kan lindre kløe, og dermed bidra til å berolige tørr og irritert hud.

Akkurat som Cleanser Antioxidant inneholder Revitalizing Boost Serum også økologisk grønn te-ekstrakt, men også Superox-C som kommer fra Kakaduplommen, en såkalt superfrukt. Superox-C hjelper til med å redusere fine linjer, rynker og jevne ut hudtonen takket være den høye andelen vitamin C. På denne måten vekkes dine naturlige antioksidanter og denne intelligente boosten vil gjenoppbygge huden din som aldri før. Er også perfekt å stryke på etter en behandling med microneedling eller dermaroller.

Vår airless-flaske gjør at serumet beholder effektiviteten og forblir hygienisk.

30 ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2571-136-0030

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter