Beconfident

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Beconfident
Teeth Whitening Touch-Up Cleaning Pen

Bli den første til å vurdere dette produktet
259,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Ingen tannbleking er permanent. Alt vi spiser og drikker, livsstilen vår og hvilke munnhygienerutiner vi har påvirker helsen generelt, og munnhelse og tennenes hvithet spesielt.

Beconfidents ulike Kit er utviklede for mellom 10 til 14 dagers behandling. Tannblekingspennen er en “touch-up penn” som er et enkelt, raskt og godt kompliment for å vedlikeholde hvitheten mellom tannblekingsbehandlingene.

Den er enkel å ta med seg, er skånsom og kan påføres så ofte du vil. Du “pensler” blekingsgeléen jevnt på de områdene du ønsker å bleke. En enkel og effektiv måte å vedlikeholde hvitheten på. Blekepennen er perfekt å ta med seg når du bare vil “bedre på litt” eller om du merker at blekingen har hoppet over et område. Blekepennen er altså et veldig fint kompliment til våre Start Kit med tilpasningsbare bittskinner for øvre og nedre tannrad som brukes i alle våre Start Kit.

Bruk: Brukes ved å pensle med en sirkulær bevegelse på tannen du vil forbedre hvitheten på. Kombinasjonen av den sirkulære bevegelsen og geléen i blekepennen gir et effektivt resultat.

Den hovedsakelige aktive ingrediensen er en høy andel sodium bikarbonat (32%) for å løse opp proteinbelegg samt aloe vera som virker beroligende på tannkjøttet. Og selvfølgelig fluor for å motvirke karies.

2 ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter