Beconfident

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Beconfident
Teeth Whitening X1 Start Kit

Bli den første til å vurdere dette produktet
305,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Med Beconfident® Start Kit får du et vakkert hvitt smil, trygt, enkelt og helt uten bivirkninger som svie i tannkjøttet eller ising i tennene. Startkitet inneholder alt du trenger og er perfekt om du aldri har bleket tennene før før da det er veldig enkelt og hver behandling kun tar 15 minutter. Bittskinnene formes for inviduell passform - akkurat som hos tannlegen.

Blekingens effekt på tennene kommer delvis fra oppløsning av ytre misfarginger, delvis gjennom oksidering av dyptsittende organiske forurensninger i emalje og dentin. Beconfidents metode bygger på en kombinasjon av rengjørende substanser (surfaktant, Surface Active Agents) og aktivt blekende 32% sodium bikarbonat. I motsetning til hydrogenperoksid som kan gi ubehagelig ising og smerter i tennene er våre aktive substanser skånsomme og helt frie for bivirkninger.

Alt du trenger for å få drømmesmilet inngår i pakken. 10 ml peroksidfri tannblekingsgel med frisk melonsmak som holder til ca. 10 behandlinger, 3 stk (en ekstra) bittskinner som holder blekegeléen på plass, en nyanseguide samt tydelige instruksjoner.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter