Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

BellaPierre Flawless Complexion Kit Medium

Bli den første til å vurdere dette produktet
459,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Bellápierre Cosmetics Flawless Complexion Kit i "Medium" kombinerer et utvalg av must-have sminkeprodukter som gir huden et fullkomment og friskt utseende. Med 100% naturlige mineraler vil produktene skape feilfri men full dekning, og settet inneholder alt du trenger for å oppnå en naturlig look. Med en sminkebase, foundation, rouge og en kabukikost vil produktene gjøre at huden ser vakker ut, uten å tette igjen porene. Passer alle hudtyper. Mild og hypoallergen.

Settet inneholder:

  • Makeup Base (8,5g): Et allsidig produkt som kan brukes som concealer eller vannfast base for andre pigmenter. Dens naturlige formel forvandler glinsende nyanser til matte nyanser, og skjuler godt flekker og brister som er vanskelig å dekke med sminke. Fri for parabener.
  • Mineral Foundation Cinnamon (4 g):En fem-i-en mineralfoundation med fire naturlige ingredienser. Med snille og milde mineraler gir denne foundationen fullstendig dekning og fungerer som en concealer og base for pudder samtidig som den beskytter huden med solfaktor 15+. Huden ser feilfri ut og din naturlige hudtone forsterkes. Ikke-komedogen.
  • Mineral Blush "MB001 Desert Rose" (4 g): En prisbelønnet rouge med myk og kremet formula. Perfekt for å legge til en naturlig rødhet på kinnene. Denne talkum- og parabenfrie rougen gir huden din en frisk glød.
  • Kabuki Brush: Spesielt utviklet for bruk med mineralfoundation og pudder. Denne bestselgende kosten har syntetisk bust med en supermyk, tett form som hjelper til med å gi komplett og jevn dekning for hud som ser fullkommen ut. 100% syntetiske fibre som ikke vil løsne under påføring.

13g

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018