1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Benton
Fermentation
Essence 100 ml

2 Vurderinger
345,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Benton Fermentation Essence er en såkalt "first essence" (en tynnere essence som brukes innen vanlig essence og/eller serum) og virker for å klarne opp huden og forbedre teksturen samtidig som den virker anti-aging. Den beroliger irritert og stresset hud samtidig som den forebygger hudskader som oppstår av blant annet sol, ekstern miljøpåvirkning og livsstil. Stjernen i dette produktet er galactomyces – en fermentert gjærsopp som er et biprodukt fra fermenteringen av ris når man brygger sake og en av de mest populære anti-agingingrediensene i asiatisk hudpleie.

Hovedingrediensene i Benton Fermenation Essence er:

  • Galactomyces – inneholder hele 80% av dette filteret som er rik på vitaminer, mineraler og aminosyrer som virker anti-aging og reparerer hudcellene for en klarere og glattere hud med spenst og glød. Hjelper med å lege aknearr og skadet hud samtidig som den bleker mørke flekker. Virker anti-aging gjennom å øke hudens elastisitet og forebygger oppkomsten av linjer/rynker samtidig som den forbedrer utseendet på synlige linjer. Mykner opp tørr/stram/ujevn hud gjennom sine reparerende egenskaper samtidig som den gir fuktighet på dypet. Forminsker også størrelsen på store porer.
  • Bifida ferment lysate: en type probiotika som styrker hudens beskyttelsesbarriere og aktiverer cellefornyelsen. Virker legende gjennom å hjelpe hudcellene å reparere skader fra solen og frie radikaler. Rik på proteiner, melkesyrer, vitaminer og mineraler. Minsker hudsensitivitet og betennelser.
  • EGF – (oligopeptid) en plantebasert vekstfaktor som virker anti-aging gjennom at den stimulerer cellefornyelsen.
  • Allantoin – leger, mykgjør og beroliger huden.
  • Adenosine - virker anti-aging, gjør huden myk og samtidig smidig og forebygger forekomsten av linjer.

Bruk: Etter rengjøring, pump 1-2 ganger og klapp forsiktig inn i huden i hele ansiktet med begge hender for å øke absorberingsevnen. Følg opp med annen essence/serum, øyekrem og fuktighetskrem. Passer alle hudtyper, selv svært sensitiv og akneutsatt hud.

100ml

  • Kategori:Essens
  • Artikelnummer:
    2165-107-0100

Vanligvis kjøpt sammen

390,-
973,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019