1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 4 karakterer
1
0
0
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Tykk og god øyekrem

  Skikkelig glad i denne! Bruker den på kveldstid etter et lag med Mizon Snail Repair Eye Cream. Har alltid en kald og beroligende effekt
  2 liker

Benton
Fermentation
Eye Cream 30 g

4 Vurderinger
345,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Benton Fermentation Eye Cream er en effektiv anti-aging øyekrem som inneholder en høy konsentrasjon av stjerneingrediensen galactomyces - en av de mest anerkjente anti-aging ingrediensene i asiatisk hudpleie. Galactomyces er en fermentert gjærsopp som er et biprodukt fra fermenteringen av ris når man brygger sake. Denne ingrediensen er veldig hudvennlig og skånsom, hvilket gjør at også de med veldig sensitiv hud kan bruke denne effektive anti-aging øyekremen.

Hovedingrediensene er:

 • Galactomyces - rik på vitaminer, mineraler og aminosyrer som virker anti-aging og reparerer hudcellene for en klarere og glattere hud med spenst og glød. Lyser opp pigmentflekker og gir klarere hudtone. Virker anti-aging gjennom å øke hudens elastisitet og forebygger forekomsten av linjer/rynker samtidig som den forbedrer utseendet på synlige linjer. Reparerende egenskaper på huden og fukter på dypet.
 • EGF – (oligopeptid) en plantebasert vekstfaktor som virker anti-aging gjennom at den stimulerer cellefornyelsen.
 • Bifida ferment lysate: en type probiotika som styrker hudens beskyttelsesbarriere og aktiverer cellefornyelsen. Virker legende gjennom å hjelpe hudcellene å reparere skader fra solen og frie radikaler. Rik på proteiner, melkesyrer, vitaminer og mineraler. Minsker hudsensitivitet og betennelser.
 • Hyaluronsyre - fuktighetsgivende
 • Ceramider – mykgjørende, fuktbindende.

Bruk: Ta litt krem og fordel den jevnt rundt øyeområde, klapp deretter forsiktig inn kremen for å øke absorberingsevnen.

30g

 • Kategori:Øyekrem
 • Artikelnummer:
  2165-108-0030

Vanligvis kjøpt sammen

420,-
1.030,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter