Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Benton Snail Bee High Content Lotion 120ml

7 Vurderinger
285,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En pleiende, reparerende og mykgjørende lotion som i stedet for vann er basert på snegleslim med biegift og EGF som aktive ingredienser. Sammen virker disse ingrediensene for å sparke i gang hudens egne helbredelsesprosess og stimulerer produksjonen av kollagen. Denne er en lettere variant av Bentons Steam Cream og passer alle aldre og hudtyper - spesielt fetere og kombinert hud.

Hovedingrediensene er:

  • Snegleslim - en riktig mirakelingrediens for huden din, og en av de mest populære innen koreansk hudpleie. Snegleslimet demper betennelser, er antiseptisk, leger skadet hud og stimulerer cellefornyelsen. Det motvirker og lindrer alt fra akne, hudpigmentering, forstørrede porer, rødhet, eksem, tørr hud og alderstegn.
  • Biegift lurer huden til å tro at den har blitt stukket av en bie, hvilket leder til økt blodtilførsel til området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjon. Den virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Gjennom regelmessig bruk forbedrer den hudens tekstur og utseende.
  • EGF (oligopeptid) - en plantebasert vekstfaktor som virker anti-aging gjennom at den stimulerer cellefornyelsen.
  • Niacinamide - jevner ut hudtonen, forminsker størrelsen på porer, forbedrer utseendet på fine linjer, forbedrer hudens tekstur og beskytter huden fra miljøskader.
  • Arganolje - rik på E-vitamin, antioksidanter og essensielle fettsyrer som gjør at den virker anti-aging. Beskytter huden mot frie radikaler og luftforurensning. Mykgjør huden og binder fuktighet.

Passer alle hudtyper, også fetere hud, ettersom den enkelt absorberes opp av huden og ikke tetter porene.

Benton er et cruelty free-varemerke som benytter seg av moderne teknikk der sneglene ikke kommer til skade ved framstilling av produktene.

Bruk: Fungerer som både dag- og nattkrem. Som dagkrem bruker du den som nest siste steget i hudpleierutinen, før solbeskyttelse og sminke. På kvelden bruker du den om siste steget for å kapsle inn alle produkter du har brukt (toner, essens, serum osv). For tørrere hudtyper anbefales Benton Steam Cream, alternativt kan denne lotionen kombineres med en fetere krem.

120ml

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
504,-

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
609,-

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4.7

Basert på 7 karakterer
0
0
1
0
6

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018