Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 5 karakterer
0
1
0
1
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Benton
Snail Bee
High Content Steam Cream

5 Vurderinger
275,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En pleiende, reparerende og mykgjørende krem som i stedet for vann er basert på hele 64% snegleslim med biegift og EGF som aktive ingredienser. Sammen virker disse ingrediensene for å kicke i gang hudens egne helbredelsesprosess og stimulerer produksjonen av kollagen. Denne kremen passer alle aldre og hudtyper, også akneutsatt og sensitiv hud. Perfekt når din hud har behov for ekstra pleie og næring.

Hovedingrediensene er:

  • Snegleslim - en skikkelig mirakelingrediens for huden din, og en av de mest populære innen koreansk hudpleie. Snegleslimet demper betennelser, er antiseptisk, leger skadet hud og stimulerer cellefornyelsen. Det motvirker og lindrer alt fra akne, hudpigmentering, forstørrede porer, rødhet, eksem, tørr hud og alderstegn.
  • Biegift - virker anti-aging og reparerende. Den lurer huden til å tro at den har blitt stukket av en bie, hvilket leder til økt blodtilførsel til området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjon. Biegift virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Gjennom regelmessig bruk forbedrer den hudens tekstur og utseende.
  • EGF (oligopeptid) - en plantebasert vekstfaktor som virker anti-aging gjennom at den stimulerer cellefornyelsen.
  • Niacinamide - jevner ut hudtonen, forminsker størrelsen på porer, forbedrer utseendet på fine linjer, forbedrer hudens tekstur og beskytter huden fra miljøskader.
  • Arganolje - rik på E-vitamin, antioksidanter og essensielle fettsyrer som gjør at den virker anti-aging. Beskytter huden mot frie radikaler og luftforurensning. Mykgjør huden og binder fuktighet.

Passer alle hudtyper, også sensitiv hud.

Benton er et cruelty free-varemerke som benytter seg av moderne teknikk der sneglene ikke kommer til skade ved framstilling av produktene.

Bruk: Fungerer som både dag- og nattkrem. Som dagkrem bruker du den som nest siste steget i hudpleierutinen, før solbeskyttelse og sminke. På kvelden bruker du den om siste steget for å kapsle inn alle produkter du har brukt (toner, essens, serum osv). For fetere hudtyper passer denne bedre som nattkrem, som dagkrem anbefales i stedet Snail Bee High Content Lotion som er noe lettere.

Vanligvis kjøpt sammen

450,-
441,25

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019