Beverly Hills

Beverly Hills Formulas produkter har blitt belønnet av den høye grad av lojale kunder som de nå har over hele verden. Fra starten og frem til i dag er vitenskapelige fremskritt, beste ingredienser og pleie for sine kunder fortsatt høyeste prioritering for Beverly Hills Formula. Varemerket som har hatt fremgang i over 20 år. Produktene er en kostnadseffektiv måte å oppnå et hvitere smil uten å skade emaljen på tennene. En tannkrem du kan bruke hver dag uten at det sliter på tennene.

Dette er det første varemerket i Storbritannia som introduserte sitt Money Back Guarantee-system, som fortsatt er hedret i dag. Varemerket tilbyr nå et bredt utvalg av munnpleieprodukter, alt fra de opprinnelige tannkremene til nye produkter. I 2013 var Perfect White listet for de prestisjefylte MyFaceMyBody- Awards i Storbritanna og fikk en høyt belønnet pris i kategorien beste tannhygieneprodukter.

 

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020