Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Bigelius Skincare
Facial Mist 200 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
267,75Anb. pris 315,-

Velg størrelse

200 ml100 ml
Beskrivelse
Ingredienser
En boostende, forfriskende og fuktighetsgivende ansiktsbehandler som hjelper til med å beskytte huden mot for tidlig aldring. Roer huden din mens facemisten henter deg og blir ansiktet når som helst på dagen. En blanding av sukkerkomplekser gir fuktighet og hjelper huden med å gjenopprette sin naturlige fuktighetsbalanse mens polysakkarid gir beskyttelse mot forurensning. Formulert med en blanding av Niacinamide, som hjelper til med å redusere hudens glans og samtidig gi en frisk glød. Enkelt absorbert, mild nok for alle hudtyper.

Bruk:
Rist flasken og spray over ansiktet ditt etter hudpleierutinen din om morgenen. Så når huden i ansiktet føles trøtt eller bare trenger en forfriskning. Fungerer utmerket med enhver sminke for å fukte huden din i løpet av dagen for å gi den et forfriskende løft.

200 ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter