4 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 51 karakterer
5
11
6
6
23
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Superfornøyd

  Før hadde jeg lilla strekkmerker på hoftene og nå er de helt borte. Har brukt produktet i ca. 2 måneder og det fungerer helt perfekt! Anbefaler til alle som sliter med strekkmerker eller arr på huden. Superfornøyd! #konkurranse
  3 liker
 • for 1 uke siden

  #konkurranse

  #konkurranse elsker denne oljen, den tar bort strekkmerker etterhvert og mørke arr og sirkler:) anbefales
  2 liker
 • for 8 mnd siden

  Topp

  Den er best som vanlig
  Liker
 • for 31 mnd siden

  Best absolutt!

  Absolutt best!
  1 liker
 • for 34 mnd siden

  Hei!

  Hei!
  Må jeg betale toll hvis jeg kjøper et produkt under 300kr?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 34 mnd siden
   Hej Anna. Om du beställer produkter för mer än 300 kr så tillkommer ingen fraktavgift, ej heller tullavgift. Kontakta gärna oss på kundtjänst om du har ytterligare funderingar. //Maria, kundtjänst
   Liker

Bio-Oil
200 ml

51 Vurderinger
295,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

60 ml200 ml125 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Bio‑Oil er en spesialisert hudpleieolje som forbedrer utseendet til arr, strekkmerker og ujevn hudfarge. Den er også effektiv for aldrende og uttørket hud. Bio‑Oil har vunnet 81 hudpleiepriser og har blitt det mestselgende produktet mot arr og strekkmerker i 11 land siden den globale lanseringen begynte i 2002. Bio‑Oil-formuleringen er en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer suspendert i en oljebasis. Den oksygenfrie oljen opprettholder virkningen til planteekstraktene og vitaminene. Bio‑Oil inneholder den banebrytende ingrediensen PurCellin Oil™, som gjør konsistensen til formuleringen lett og mindre fettete. Dette sikrer at huden tar opp det verdifulle i vitaminene og planteekstraktene.

Bio‑Oil har gjennomgått sikkerhetsanalyser i samsvar med forskriftene fra Europaparlamentet og Rådet for kosmetikkprodukter. Den toksikologiske profilen, den kjemiske strukturen, opptaksgraden og den totale daglige eksponeringen for hver av de brukte ingrediensene er analysert og funnet å være sikre (også for gravide).

Bio‑Oil er medlem av Beauty Without Cruelty International.

Bio-Oil har en rekke bruksområder:

Arr

Bio‑Oil masseres inn i arret med sirkulerende bevegelser to ganger om dagen i minst 3 måneder. På ferske arr må ikke Bio‑Oil brukes før såret er helet. Den må ikke brukes på sprukken hud.

Strekkmerker

Bio‑Oil masseres inn i strekkmerkene med en sirkelbevegelse to ganger om dagen i minst 3 måneder. Under graviditet må den brukes fra fjerde måned på områder som er tilbøyelige til å danne strekkmerker, som magen, brystene, korsryggen, hoftene, baken og lårene.

Ujevn hud

Bio‑Oil påføres de ujevne områdene to ganger om dagen i minst 3 måneder. Bio‑Oil inneholder ikke solfaktor. Vent til Bio‑Oil er helt tatt opp i huden før du legger på solkrem.

Aldrende hud

Bio‑Oil påføres de svekkede områdene to ganger om dagen. Resultatene vil variere fra individ til individ.

Tørr hud

Hudoverflaten har et usynlig oljelag som virker som en barriere mot fordamping av fuktighet innenfra. I svært tørre klima klarer ofte ikke dette lipidlaget jobben sin, og det trekkes for mye fuktighet ut av huden. Daglig bading eller dusjing kan forsterke dette fordi den fettløsende evnen til såpe og vann skreller av lipidlaget. Bio‑Oil erstatter hudens naturlige oljelag og gjenoppretter evnen til å holde på fuktigheten.

Bio‑Oil påføres to ganger om dagen.

200ml

Vanligvis kjøpt sammen

554,-
1.284,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020