Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Biodroga MD
Skin Booster
Leave-On Anti-Age acid serum 30 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
1.005,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Fine linjer og rynker, ujevnheter, pigmentflekker og/eller store porer?

Biodroga MD SK BOOSTER Skin Resurface Acid Serum Anti-Age lar huden puste igjen og hjelper til med å effektivt og synlig minimere disse hudproblemene. Kombinasjonen av peeling og intensivt pleiende serum har utmerkede anti-aging egenskaper.

AHA-syre i form av glykolsyre virker utelukkende på hudens overflate, epidermis, og trenger ikke ned i talgkjertlene. Glykolsyre løser opp døde hudflak fra epidermis og hjelper på denne måten å bane vei for nye hudceller. Glutation er en naturlig antioksidant i kroppen som forhindrer celleskader forårsaket av frie radikaler og peroksider. Celleskader utvikles i bindevevet på grunn av glykering som påvirker kollagenfibrene. Det syntetiske Glutathion Mimetic peptid som brukes i dette serumet hermer effekten av kroppens eget glutation, det vil si at det har en biomimetisk effekt. Det motvirker hudskader forårsaket av glykering og oksidativt stress og forbedrer aktiviteten av antioksidative enzymer.

Bruk: Brukes på kveldene, maks 2-3 ganger i uken, eller ved regelmessig bruk 1 gang i uken. Påfør serumet på fingertuppene og fordel på rengjort hud. Unngå øyeområdet. La virke 2-3 minutter, ta ikke bort produktet, fortsette med nattkrem. Bruk solbeskyttelse (minst SPF 15) på dagen.

30ml

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1843-182-0030

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter