Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Biodroga MD
Skin Booster
Micro-Lift Sheet Mask 16 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
140,-Anb. pris 175,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Den perfekte førstehjelpen for moden hud som gir en umiddelbar synlig miniløftende effekt: Microlift Anti-Age Sheet Mask.

Dette er et uunnværlig hudpleieprodukt som gir en mer oppstrammet ansiktskontur. Masken virker oppstrammende og utglattende samtidig som huden får en plumpet følelse. Under tiden som masken virker på huden tilfører den en høy konsentrasjon av ingredienser som gir en umiddelbar hudforyngende effekt. Også langvarig effekt fås da hudens kollagensyntese forbedres, som fører til mer stabilt bindevev. Invester 15 minutter og du får en enorm anti-aging effekt som varer i timesvis.

Effekt:

  • Palmitoyl tripeptide-5: Denne innovative peptidkomposisjonen har en dobbeltvirkende anti-age effekt: Den støtter kollagensyntesen og motvirker nedbryting av kollagenet. Kollagen er et protein med lav elastisitet som gir vevet dets struktur og fasthet. Palmitoyl tripeptide-5 fremmer aktiviteten av TGF-p (vevsvekstfaktor), som er et kritisk element i kollagensyntesen.
  • Biopolymerkompleks: Oppbygd av glukanbiopolymer og second skin glycopolymer: 3D-glukanbiopolymer er et plantebasert stoff som kommer fra cassavafrukten. På grunn av sin sofistikerte, 3-dimensjonale tverrbinding dannes en ekstremt fleksibel tynn hinne på huden når den påføres. Den tilpasser seg perfekt til huden og gir en silkemyk overflate. Second skin glycopolymer, den andre filmdannende ingrediensen, gir ikke bare et umiddelbart løft men også en svært effektiv beskyttelse mot miljøbelastning og allergener. Stoffet utvinnes fra de naturlige polymerene i en alge fra Indonesia og den Søramerikanske Tarabusken. Den tverrbundne polymerstrukturen ligger som en andre hud på epidermis.
  • Hyaluronsyre (høymolekylær) ligger som en hinne på huden. Den beskytter NMF (Natural Moisture Factor) og beskytter huden mot fukttap samtidig som den mykgjør huden.
  • Ferskenblomstekstrakt utvinnes fra dyrebare blomster fra ferskentreet. Det beskytter huden mot frie radikaler, styrker hudens barriere og støtter dens celleregenerering. Den utgjør et ideelt beskyttelsesskjold mot skadelige miljøfaktorer og forbedrer hudtonen.

Bruk: Påfør masken på ren, klar og tørr hud. La virke mellom 10-15 minutter og masser deretter forsiktig inn eventuelle rester. Bruk deretter dine tilpassede hudpleieprodukter. En peeling kan også inkluderes før du påfører masken.

16ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter