Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Biotherm
Blue Therapy Red Algae Cream Gift Set 140 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
795,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Gaveeske bestående av Blue Therapy Red Algae Lift Cream 50 ml, Biosource Total Renew Cleanser 30 ml, Blue Therapy Eye Cream 5 ml, Blue Therapy Night Cream 15 ml og Lait Corporel Body Milk 40 ml.

Blue Therapy Red Algae Uplift er en rosatonet krem med Red Algea som gir fastere hud. Denne antiage-kreme etterlater huden med en roserød utstråling, en fløyelsmyk følelse og en fastere og jevnere hud. Biosource Total Renew Oil er en selvskummende renseolje som fjerner makeup og renser huden, så du får ren hud med vakker glød. Til alle hudtyper. Blue Therapy Eye er en anti-age øyekrem som reduserer rynker og poser under øynene for et friskere uttrykk. Produktet påføres rundt øyenene. Blue Therapy Night er en anti-age nattkreme. Huden oppleves mykere, jevnere og fastere Til alle hudtyper. Lait Corporel er en frisk og fuktgivende bodylotion til alle hudtyper. Teksturen fukter huden og trenger raskt inn uten å bli fettete.
  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    2060-391-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019