8 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 196 karakterer
10
7
7
29
143
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 uker siden

  Lukter som paradis

  Håret mitt lukter himmelsk etter jeg har brukt dette i håret. Det gir masse fukt, og håret mitt kjennes alltid ekstra mykt etter jeg har brukt håroljen etter jeg har dusjet. Lukten er heller ikke for sterk, som er et stort pluss for meg! #konkurranse
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 2 mnd siden

  Helt okei

  Ser det er mange som liker lukten, men personlig syns jeg ikke den er noe god. For de som liker lukten, så er det jo et pluss at den sitter lenge i håret da. Merker heller ingen forskjell fra andre håroljer.
  3 liker
 • for 6 dager siden

  God hårolje/serum

  Liker denne bedre enn noe annet jeg har prøvd. God lukt og varer lenge.
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Ekstremt sterk lukt

  Denne stinker av tung dame parfyme. Jeg har ikke klart å bruke den engang fordi lukten er så sterk og er IKKE å anbefale til noen som reagerer på sterke lukter slik som meg selv.
  3 liker
 • for 1 mnd siden

  Ingen ny favoritt

  Har bleket hår som er ganske tørt, så synes ikke håret holder seg mykt og glansfullt mer enn 1/2-1 dag etter jeg har hatt i oljen i håret. Ville ikke ha kjøpt denne igjen til full pris da det finnes andre håroljer som gjør akkurat det samme til en lavere pris. Men pluss for lukten, får en følelse av å ha vært hos frisøren etter jeg har påført den. Og for at den ikke føles fettete/klissete ut i håret
  #konkurranse
  1 liker
 • for 1 mnd siden

  Skuffa!

  Ble skuffa når jeg innså at produktet inneholder silikon!!
  1 liker
 • for 1 mnd siden

  Helt grei

  Kjøpte denne da den har fått mye positiv omtale. Ble derfor litt skuffet da jeg prøvde den. Lukten er ikke spesiell og oljen er hverken bedre eller dårligere enn andre jeg har prøvd. Medium tjukk i konsistens, mot feks Wella som er tynnere i konsistensen. Føler ikke den gjør underverker for mitt hår, men billig og grei :)
  #konkurranse
  2 liker

Bjuwti
Mulateiro Oil 100 ml

196 Vurderinger
117,50Anb. pris 235,-50
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Bjuwti Mulateiro Oil er en hårolje tilpasset for alle hårtyper. Håroljen er beriket med ekstraktet mulateiro som brukes for å pleie, beskytte samt gi næring til håret. Den unike formelen styrker håret samtidig som den eliminerer frizz og gir deg glansfullt, silkemykt og friskt hår.

 • Made in Brazil
 • 100% vegansk
 • Varmebeskyttelse opp til 200°C
 • Utmerket for alle hårtyper

Bruk: Påfør en liten mengde i fuktig eller tørt hår. Perfekt å påføre før eller etter tørking med hårføner. Passer alle hårtyper.

100ml

 • Kategori:Hårolje
 • Artikelnummer:
  2449-100-0100

Vanligvis kjøpt sammen

192,50
491,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter