5 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 166 karakterer
6
3
4
23
130
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 9 mnd siden

  In love

  Hårolje som gir masse fukt og lukter sykt godt. Den ga liv til mitt tynne og tørre hår. In love
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 mnd siden

  Beklager , men hold dere unna.

  Jeg la inn en anmeldelse på tangle teezer. Om at den ga statisk hår. Det var feil. Såden anmeldelsen kan bare slettes !! Det var DENNE som var synderen.... hadde pause fra disse to tingene. Og håret ble bra igjen. Hadde denne oljen i håret, og hørte det knitra som bare det når jeg skulle gre det når det ble tørt med en natur børste !! Denne er kast altså
  2 liker
 • for 3 dager siden

  Veldig fornøyd

  Jeg har prøvd stort sett alt av håroljer da jeg har langt, tørt, behandlet og brusete hår. Denne oljen trekker fort inn, blir ikke tung og håret blir mykt Og lett å gre. Jeg er veldig fornøyd!
  4 liker
 • for 2 uker siden

  god hårolje

  Denne håroljen er super, då den kan bruker i både tørt og fuktig hår men også som varmebeskyttende, det er eit ekstra pluss fra mi side. Bruker den etter å ha dysja. Har frizzy hår, men denne oljen minsker det. Eneste minuset er at den har litt sterk lukt så kanskje irriterer hodebunnen litt, det er eneste grunnen til at den ikkje får 5 stjerner, ellers super!:) #konkurranse
  3 liker
 • for 3 uker siden

  Perfekt «drugstore»-olje

  Denne håroljen er utrolig bra i forhold til prisen. Den både lukter godt og gir et fint, glansfullt resultat. Kan brukes på både vått og tørt hår uten at håret blir seende «fett» ut. I tillegg selges den til en rimelig pris. Perfekt alternativ dersom man ikke har råd til å kjøpe en dyr olje fra frisøren :)
  #konkurranse
  3 liker
 • for 4 uker siden

  God!

  Meget fornøyd med denne da håret føles fantastisk mjukt å håret er glansfullt selv om håret mitt er bleket! Denne lukter også veldig godt og man trenger ikke så mye produkt om gangen så det er kjempe bra!
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Bjuwti Mulateiro Oil ! FANTASTISK!!!

  Fantastisk!
  Den er super ! Håret blir mykt og glansfullt.
  Tar i hele håret, og gnir det godt i tuppenefør jeg legger for natten . ( Mitt hår blir fort brusette og tørt) Håret blir ikke fett av denne. Brukt det i 4 netter merker STOR forskjell på hår strukturen . Vil bare si helt FANTASTISK !!! 🥰🥰🥰
  1 liker

Bjuwti
Mulateiro Oil 100 ml

166 Vurderinger
117,50Anb. pris 235,-50
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Bjuwti Mulateiro Oil er en hårolje tilpasset for alle hårtyper. Håroljen er beriket med ekstraktet mulateiro som brukes for å pleie, beskytte samt gi næring til håret. Den unike formelen styrker håret samtidig som den eliminerer frizz og gir deg glansfullt, silkemykt og friskt hår.

 • Made in Brazil
 • 100% vegansk
 • Varmebeskyttelse opp til 200°C
 • Utmerket for alle hårtyper

Bruk: Påfør en liten mengde i fuktig eller tørt hår. Perfekt å påføre før eller etter tørking med hårføner. Passer alle hårtyper.

100ml

 • Kategori:Hårolje
 • Artikelnummer:
  2449-100-0100

Vanligvis kjøpt sammen

356,50
552,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020