Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Blinc Mascara Original Travel Size Black

Bli den første til å vurdere dette produktet
155,-
Sendes innen 1-4 dager
Beskrivelse
Ingredienser

Blinc Mascara er en helt unik mascara som danner vannfaste små 'tuber' rundt øyevippene. Tross regn, gniing og tårer sitter Blinc mascara på plass uten å noen sinne renne eller flyte ut. Den unike formulaen er helt oljefri og svært skånsom mot øynene. Du slipper problem med irriterte øyne og farge på den følsomme overflaten under øyet.

  • Blinc Mascara gir vippene volum, lengde og et naturlig utseende som varer hele dagen (og om kvelden om ønskelig). Når du er klar, vil tubene lett glide av dine vipper uten sminkefjerner.
  • Blinc er bedre enn vannfast mascara.

Enda en unik egenskap med Blinc er den geniale og skånsomme fjerningen! Med en kombinasjon av vann og lette trykk med fingrene glir de små "tubene" skånsomt av øyevippene uten å etterlate noen rester til dagen etter. Du kommer til og med til å se de små "tubene" i hånden etter at de har glidd av vippene. Raskt og skånsomt blir øynene dine helt rene med vanlig vann - ingen remover, ingen gniing!"

Blinc Mascara (mer kjent som Kiss Me Mascara i USA) har lenge blitt brukt av verdensartister og Hollywoodstjerner som f.eks. Jennifer Lopez og Lucy Liu.

2ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018