Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Bliss "fuzz" Off Foam Body Hair Removal Spray Foam

2 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Bliss "fuzz" Off Foam Body Hair Removal Spray Foam
Hårfjerningsskum fra Bliss. Si "fuzz" off til uønsket hår på en effektiv og smart måte! Fuzz' off foam er et skummende hårfjerningsspray med frisk duft som enkelt og effektivt fjerner hår og hemmer tilvekst av hår. Produktet virker også beroligende og etterlater en myk hud. En bonus er det 360-graders munnstykket som gjør det enkelt å komme til uten å bruke hendene, der det er normalt og vanskelig å nå til. Produktet inneholder et kompleks som hemmer hårveksten noe som hjelper med å hemme framtidig hårvekst ved at det nye håret blir tynnere og mer sparsomt og det vokser langsommere. Den nærende, myke og fuktighetsgivende effekten kommer fra marina-alger, shea- og kakaosmør. 

Bruk i badekaret eller i dusjen. Rist godt. Hold flasken ca 5 cm fra kroppen og spray med sveipende drag over benet. La skummet virke i underkant av 5 minutter og kontroller deretter på et mindre område om håret sitter igjen, la virke en stund til, men ikke lengre enn 10 minutter. Ta bort skummet med en vaskeklut, gjennom å stryke mot stråenes vokseretning. Skyll av nøye og tørk. Vent i 24 timer etter bruk med å bruke antiperspirant eller produkter med parfyme eller soling for å unngå irritasjon. Ved bruk på ømfintlige områder (underarmene og bikinilinjen) spray en liten mengde i hånden og påfør for å ha kontroll. Vask hendene nøye. Gjør alltid en patchtest før du bruker produktet.

  • Kategori:Nattkrem
  • Artikelnummer:
    1443-189-0155
Bliss

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

2.5

Basert på 2 karakterer
0
1
1
0
0

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018