Body Sugaring

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Body Sugaring
home

1 Vurderinger
309,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Sukkervoks er en skånsom hårfjerningsmetode. Med denne hårfjerningsmetoden minsker risikoen for irritert hud og inngrodde hårstrå. Ved hjelp av ulike sukkervoks-teknikker kan du bli hårfri på null komma niks. Vår sukkervoks fremstilles i Sverige med svensk sukker, vann, økologisk sitronsaft og økologisk kokosolje. Vårt produkt er 100% naturlig og nedbrytbart av naturen.

Teknikk med spatel og remser: Kan brukes av alle (se bilde 1-3). Varm opp sukkervoksen i mikrobølgeovnen i 10 sekunder om gangen. Når du har fått en tregtflytende masse kan du ved hjelp av spatelen påføre sukkeret mothårs. Trekk på sukkeret med spatelen minst 2 ganger så hårene reiser seg. Påfør deretter remsen og gni, hold huden stram og riv av remsen medhårs. Håndteknikk: Krever forkunnskap (se bilde 4). Varm opp sukkervoksen i mikrobølgeovnen i 10 sekunder om gangen. Når du har fått en tregtflytende masse kan du ved hjelp av en håndteknikk jobbe med en sukkerball for å bli hårfri. Stryk sakte på sukkeret med fingertuppene mothårs to ganger og rykk deretter av sukkeret medhårs (i retning av håret). For mer info om denne teknikken: gå inn på www.bodysugaring.se.

807 g
  • Kategori:Voksing
  • Artikelnummer:
    2654-100-0000

Vanligvis kjøpt sammen

1.044,-
1.266,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter