1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 13 karakterer
2
0
0
1
10
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 uke siden

  Nydelig

  En helskjønn sommerduft ❤️ Denne blir jeg nok hektet på!! Bare synd de bare hadde en igjen. Håper de får de inn veldig fort, da stuen og kjøkkenet mitt er stort (åpen kjøkkenløsning), blir duften liksom litt borte. Tror jeg trenger minst tre lys for at duften skal kjennes i det store romme.
  3 liker

Bomb Cosmetics
BOMB Tin Candle Summer Lawn

13 Vurderinger
135,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Summer Lawn - Tin Candle fra Bomb Cosmetics er et duftlys i en vakker liten tinnboks. Lyset er er laget med kun essensielle oljer av vetiver og ylang ylang, som har beroligende og avslappende effekt på sjel og sinn. Sett Summer Lawn - Tin Candle på soverommet slik at det virkelig kommer til sin rette.

Alle duftlysene fra Bomb Cosmetics er håndstøpte av den beste voksen og eteriske oljer for å gi en langsom og ren forbrenning. Alle duftene i disse vokslysene er fremstilt av eksperter for å best kunne skape den rette atmosfæren i ditt hjem.

Brennetid: ca 35 timer

 • Kategori:Duftlys
 • Artikelnummer:
  1987-101-0009

Vanligvis kjøpt sammen

230,-
200,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter