Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 4 karakterer
0
0
0
1
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Fjerner produktrester effektivt.

  Så langt fornøyd med denne sjampoen fra Briogeo. Jeg bruker den ikke hver gang jeg vasker håret, men en gang i blant (1-2 ganger i måneden) for å fjerne eventuelle rester av produkter. Ellers bruker jeg som regel en Co-Wash fra samme merke og serie som er i tråd med CG-metoden (ingen silikoner, sulfater eller tørrende alkoholer).
  Denne shampoen inneholder Sodium Lauryl Sulfate, som i dette tilfellet er plantebasert. Jeg opplever at denne sjampoen ikke forlater håret mitt like tørt som de shampoene jeg har brukt tidligere. Personlig bruker jeg likevel alltid en maske eller deep conditioner etterpå for krøllenes del.
  Eneste grunn til at denne får fire stjerner, og ikke fem av meg er at jeg synes det er litt mye lukt for min del. Den lukter friskt av eple, det er ikke noe galt i lukten i seg selv, men jeg er selv litt sensitiv for lukt. For en som ikke reagerer på dette og liker frisk, god lukt i nyvasket hår, er nok denne midt i blinken. :)
  #konkurranse
  2 liker

Briogeo
Be Gentle Be Kind
Matcha + Apple Replenishing Superfood Shampoo 369 ml

4 Vurderinger
275,-
Beskrivelse
Ingredienser
Hvem passer den for? Tørt og livløst hår.

Næringsrik sjampo for tørt og livløst hår. Inneholder frukt- og grønnsaksekstrakter for å gi hår og hodebunn et sunt utseende. Med inspirasjon fra grønn juice, inneholder sjampoen matcha-pulver og epleekstrakt for å beskytte håret og gjøre det fyldig.

Bruk: Sjampoen masseres inn i vått hår til den begynner å skumme (ca. 30 sek.), og skylles deretter ut. For best resultat, avslutter du med balsamen, Be Gentle, Be Kind™ Kale + Apple Replenishing Superfood Conditioner.

Kun til utvortes bruk.

369ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2412-101-0369

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

Fredag 10/4 til mandag 13/4 er våre kundeservicepersonell hjemme og maler påskeegg og klør påskeharen bak ørene. GOD PÅSKE!

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter