1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 5 karakterer
0
0
0
2
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Profesjonelt hjemme.

  + Stort og godt belyst. Kan dimme lyset. Ser profesjonelt ut.

  ÷ Skulle hatt bedre bøyemuligheter. Du må kjøpe ekstra batteri.
  2 liker

Browgame Cosmetics
Tri Folded Lighted Makeup Mirror

5 Vurderinger
515,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Dette sammenleggbare speilet består av tre speil som gir en perfekt panoramisk oversikt over ansiktet ditt. 21 lyse, myke og justerbare LED-lamper gir en perfekt refleksjon av farger og optimalt lys for å påføre sminke eller å jobbe med ditt brow game. Lysstyrken kan justeres i henhold til din egen smak basert på hvilket lys som kreves for hver anledning ved å trykke på en knapp på speilets skjerm. Trykk på touch-knappen for å slå av / på lyset, og hold inne knappen i minst to sekunder for å justere lyset. Speilet kan enkelt justeres for å gi en oversikt fra best mulig vinkel.

Dette speilet har tre sammenleggbare speil som gir deg forskjellige vinkler og en tredimensjonal opplevelse, mens den justerbare speilfoten gjør det mulig å plassere speilet på flate overflater, slik at du enkelt kan jobbe med begge hender. Lampene drives av en USB-kabel (inkludert) eller 4 AAA-batterier (ikke inkludert). Batteriene blir ikke brukt når speilet er koblet til via USB.

Lyst og naturlig LED-lys. 180 ° Horisontal og 90 ° Vertikal rotasjon. Dobbel strømforsyning. Laget av ABS for beste kvalitet. LED-lys med lang levetid.

Mål: Total høyde er 28 cm, Høyde & speilbredde er 24x34,5cm

 • Kategori:Speil
 • Artikelnummer:
  2572-111-0000

Vanligvis kjøpt sammen

610,-
1.249,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter