Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
2
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Alle merker burde lage smale skaft :D

  Jeg elsker denne serien fra Brushworks. Kostene er myke og ganske store. Settet inneholder ikke en kost for å legge foliert skygge (packing brush), heller ikke en liten pencil brush, men den bittelille er helt genial til småjobber, særlig rundt tårekanalen! Det beste med serien, er at det er smale skaft, som står pent i børstekoppen sin og ikke tar for mye plass :)
  3 liker

Brushworks
HD Precision Eye & Brow Set

4 Vurderinger
235,-Anb. pris 249,-

Fem unike sminkekoster som er spesifikt utvalgte for å få til perfekt sminke for øyne og bryn.

 • Øyenskyggekost - designet for hele øyelokket: Det brede, halvmåneformede børstehodet forskjønner formen på øyelokket. Passer perfekt for å påføre baseskygge i pudder eller kremform.
 • Blendekost for øyenskygge: Et fluffy, kuppelformet børstehode som gir presisjon og kontroll. Påfør og dus ut skarpe linjer og få en jevn fargeovergang.
 • Vinklet eyelinerpensel: Skap skarpe linjer med pulvergelé eller skygger. Få definerte linjer med den håndskårne, faste busten, og bruk den vinklede, flate spissen for å pakke på farge nært linjen.
 • Pennekost: Tettpakkede penselhår egner seg for områder som er vanskelige å komme til, og plasserer skyggen akkurat der du trenger den. Den perfekte penselen for å lyse opp øyekroken, gjøre finjusteringer og nøyaktig blanding.
 • Øyenskyggekost for dusing: Korte, avsmalnende strå som er tettpakkede for å kunne ta opp mye skygge. Designet for bruk ved vippelinjen - den smale enden smelter lett sammen skygge og eyeliner for en smokey look.

Våre eksklusive proffkoster med håndlagde, formede, skårne og luksuriøst myke børstehoder perfekt for løs, presset og flytende sminke. De elegant utformede og smale skaftene er fint skulpturerte for bedre grep og større kontroll.

Våre sminkekoster er cruelty-free og veganske og gir perfekt resultat hver gang.

 • Kategori:Øyenbryn
 • Artikelnummer:
  2296-166-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter